Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 20/3 έως και 26/3

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 20/3 έως και 26/3

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

 

Αστρικές επιρροές, από 20/3 έως και 26/3

Η Αστρική Αφροδίτη που είθισται να φέρνει θετικές εξελίξεις στα προσωπικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 28η μοίρα του Αιγόκερω, μέχρι την 6η του Υδροχόου και θα σε ευνοήσει αν έχεις γεννηθεί από 18/1 έως 26/1 ή από 21/7 έως 29/7.

Τα ανάλογα –πρωτίστως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα- ισχύουν αν έχεις τα γενέθλια σου από 20/10 έως 28/10 ή από 18/4 έως 26/4.

Ωστόσο, σε αυτήν την φάση η Αφροδίτη «κουβαλάει» και το τετράγωνό της με τον Άρη, παραπέμποντας σε έντονες καταστάσεις, με τα θετικά να διαδέχονται τα αρνητικά και αντίστροφα. Όσο πιθανό είναι δηλαδή ένα πάθος κι ένα έντονος ρυθμός που θα σε «απογειώσει», άλλο τόσο είναι και το να «βυθιστείς στα Τάρταρα» κι εδώ βέβαια στα ερωτικά σου θα «μετρήσει» πολύ το κατά πόσον έχεις ελευθερία επιλογών ή αντίθετα είσαι «δέσμιος/α» καταστάσεων, αφού στην δεύτερη περίπτωση, θα «υποφέρεις» περισσότερο. Σεξ πάντως υπάρχει για όλους/ες!

Ο αστρικός Άρης που είτε σε «βάζει στην πρίζα», είτε σε ρίχνει… ανάσκελα, κινείται από την 29η μοίρα του Κριού, έως την 3η του Ταύρου και θα σε επηρεάσει άμεσα αν είσαι γεννημένος/η από 18/4, έως 22/4 ή από 21/10 έως 25/10. Σε ανάλογη φάση θα βρεθείς αν έχεις τα γενέθλια σου από τις 21/7 έως τις 25/7 ή από 18/1 έως 22/1, με την έμφαση να πέφτει σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα.

Ίσως μάλιστα να προκύψουν και έντονες αντιζηλίες ή άλλοι φανατισμοί, εξ αιτίας του τετραγώνου Άρη-Αφροδίτης, με την τελική κατάληξη να κυμαίνεται από το «κάνω έρωτα» ή/και… πόλεμο! Και είναι βέβαια αξιοσημείωτη η σύνοδος του «κόκκινου» πλανήτη με τον τροπικό Ουρανό στις 23/3, μια όψη που σημαίνει συναγερμό… extreme καταστάσεων σε μερίδα των εκπροσώπων των σταθερών ζωδίων (Ταύρων, Λεόντων. Σκορπιών και Υδροχόων), ιδιαίτερα εκείνων που έχουν γενέθλια την πρώτη ημέρα του ζωδίου τους αλλά όχι μόνον. Στο «μάτι του κυκλώνα» αναμένεται να βρεθούν και όσοι/ες έχουν γενέθλια κοντά στις 15/5, στις 17/8, στις 17/11 και τις 13/2, με το «έκτακτο δελτίο» να μιλά για έναν αυξημένο κίνδυνο από ότι… πετάει ή μιας πτώσης από ψηλά αλλά και ηλεκτροπληξίας.

Επιπλέον, μια «δραματική» αλλαγή μπορεί να διαμορφώσει ένα εντελώς νέο πλαίσιο σε καίριους τομείς της ζωής (προσωπικά, οικογενειακά ή επαγγελματικά). Ο αστρικός Δίας, βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Σκορπιού, φέρνοντας σου… χαράς Ευαγγέλια, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί στις 21 ή 22/11.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr