4 χαρακτηριστικά που δεν αντέχεις στους άλλους και σε «βγάζουν από τα ρούχα σου»

4 χαρακτηριστικά που δεν αντέχεις στους άλλους και σε «βγάζουν από τα ρούχα σου»

Σου σπάνε τα νεύρα και δεν τα αντέχεις με τίποτα...

Οι γνώσεις πάνω στην αστρολογία είναι ένας τρόπος να σχηματίσουμε μία γενικότερη εικόνα για τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν. Αρκεί να γνωρίζουμε τη μέρα που γεννήθηκαν για να αντλήσουμε πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, είτε πρόκειται για τα καλά είτε για τα… ενοχλητικά.

Σαφώς, η αλληλεπίδραση που έχει ένας άνθρωπος με το περιβάλλον του παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του. Για έναν Ταύρο, λόγου χάρη, που δίνει μεγάλη σημασία στην ειλικρίνεια και την ευθύτητα, ίσως δυσκολευτεί να πορευτεί με έναν μυστηριώδη Σκορπιό. Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχουμε δημιουργήσει μία λίστα με εκείνα τα χαρακτηριστικά που ενοχλούν περισσότερο το κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

1. Έλλειψη φιλοδοξίας: Με το πάθος να τον «καίει» κάθε στιγμή, ο Κριός είναι δύσκολο να καταλάβει τους ανθρώπους που δεν έχουν καμία φιλοδοξία στη ζωή τους.

2. Στασιμότητα: Η δυναμική του φύση δεν του επιτρέπει να δεχθεί τη στασιμότητα στους γύρω του.

3. Κτητικότητα: Οι Κριοί απολαμβάνουν τον προσωπικό τους χώρο, για αυτό και απομακρύνονται γρήγορα από μία σχέση, όταν βλέπουν πως ο σύντροφός τους γίνεται υπερβολικά κτητικός.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr