Ταύρε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Ταύρε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2020!

Έλα να σου πω εν τάχει τι θα σου συμβεί το 2020! Θα χρησιμοποιήσω ίσες δόσεις αστρολογίας και χιούμορ! Φύγαμε!

Θα σας κατατάξω με τους τυχερούς αυτού του έτους!

Ο Δίας θα είναι στον Αιγόκερω μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη, ο Ουρανός θα εξακολουθεί να είναι στο ζώδιο σας και γιατί να το κρύψομεν άλλωστε, ούτε ένας ανάδρομος, ούτε μια έκλειψη δεν πέφτει σε σένα, μα μήτε και σε κανένα που να σε στριμώχνει ιδιαίτερα!

Κι όμως, εκλείψεις κι αναδρόμους θα έχουμε μπόλικους φέτος. Πάρε μια εκλειψούλα τον Ιανουάριο στον Καρκίνο. Αν πρέπει κάτι να μάθεις, αυτό είναι να μην ανακατεύεσαι με τα πίτουρα γιατί αυτά τα τρώνε οι κότες. Μείνε μακριά από υποθέσεις τρίτων κι όλα καλά θα πάνε.

Ο Φεβρουάριος σερβίρει ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς. Το 'χε που το 'χε χαμένο ο συγκεκριμένος Ερμής, έρχεται τώρα να σου θυμίσει κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς που έχεις με φιλικά σας πρόσωπα. Κλείσ' τους και πάμε παρακάτω.

Τον μήνα των γενεθλίων σου, η Αφροδίτη αναδρομεί στους Διδύμους: τα λεφτάκια σου και τα μάτια σου μικρό μου! Ένα σου λέω: θα ξεκινήσει να είναι ανάδρομη στα μέσα του Μαΐου και θα παραμείνει ανάδρομη μέχρι τα τέλη Ιουνίου! Αυτά είναι κέφια, όχι αστεία!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network