Για τα επόμενα 4 χρόνια δεν προβλέπεται γάμος για αυτά τα ζώδια

Για τα επόμενα 4 χρόνια δεν προβλέπεται γάμος για αυτά τα ζώδια

Κάθε εμπόδιο όμως είναι για καλό... 

Είτε έχουν σχέση αυτή την στιγμή είτε μπορεί να κάνουν μια σχέση στο μέλλον, ο γάμος θα πρέπει να «βγει» από το μυαλό του/της συντρόφου τους, τουλάχιστον για την επόμενη 4αετία. Μετά έχει ο Θεός. Και για να μην απογοητεύεστε εσείς που είστε μαζί με ένα από αυτά τα ζώδια, να ξέρετε ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό και ότι πάντα όλα γίνονται προς όφελός σας.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων και τις κατακτήσεις του έχει και τους έρωτές του ζει με πάθος, το θέμα όμως είναι πως του αρκεί μια χαλαρή σχέση και δεν το προχωράει σε δέσμευση και γάμο. Ενώ θέλει να είναι με έναν άνθρωπο και να περνάει καλά, θεωρεί ότι ο γάμος είναι «θηλιά στον λαιμό», ότι δημιουργεί προβλήματα και υποχρεώσεις, στις οποίες στην παρούσα φάση δεν θέλει να ανταποκριθεί. Αυτή την στιγμή τον απασχολούν πολύ σημαντικότερα θέματα, γι' αυτό στα ερωτικά του αναζητά τη διασκέδαση και την καλοπέραση. Όλα τα υπόλοιπα, περί γάμου, νυφικών, παιδιών κτλ, τα ακούει και του σηκώνεται η... χαίτη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης από την φύση του, όταν ακούει την λέξη γάμος βγάζει σπυράκια. Για εκείνον η ελευθερία του είναι πάνω από όλους και από όλα και είναι ο μόνος τρόπος για να νιώθει πραγματικά ευτυχισμένος. Δεν έχει θέμα με τις σχέσεις γενικά, έχει όμως με την δέσμευση και τις υποχρεώσεις του γάμου που εξ αιτίας αστρολογικών -κυρίως- συνθηκών είναι μεγεθυμένες στο μυαλό του και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει. Είναι και μια επιλεκτικότητα που τον έχει πιάσει, οπότε θα κάνει το επόμενο βήμα σε μια σχέση, μόνο αν βρει αυτό το πολύ ξεχωριστό άτομο στην ζωή του που θα τον πείσει να απαρνηθεί την εργένικη ζωή. Αλλά αυτό μάλλον θα του πάρει μια... 5αετία.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr