Αυτά τα ζώδια καλό θα ήταν να μη σε πιάσουν στο στόμα τους

Όλα τα άπλυτά σου θα στα βγάλουν στη φόρα, αν τα θυμώσεις

Σε όλους, λίγο - πολύ, αρέσει το κουτσομπολιό, κάποιοι μάλιστα είναι και αρκετά περίεργοι, θέλοντας να μαζεύουν πληροφορίες ή να μαθαίνουν γαργαλιστικές λεπτομέρειες, είτε για να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους είτε για να έχουν άσους στο μανίκι, αν χρειαστεί.

Τα τέσσερα ζώδια που σου περιγράφουμε παρακάτω, ανήκουν περισσότερο στη δεύτερη κατηγορία και σε προειδοποιούμε, καλό θα ήταν να μην τα θυμώσεις γιατί δεν θέλεις καθόλου να σε πιάσουν στο στόμα τους και να βγάλουν όλα τα άπλυτά σου στη φόρα. Ας πάμε να τα δούμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος και περίεργος είναι και κουτσομπόλης είναι, ίσως και ο μεγαλύτερος του ζωδιακού, αλλά αυτό το ξέρεις ήδη. Μπορεί να γίνει αδιάκριτος, να ρωτήσει ακόμα και με θράσος (αν είσαι μυστικοπαθής, έτσι θα σου φανεί) για προσωπικά ζητήματα και να σε κάνει να απορήσεις ποιος/α του έδωσε τέτοιο δικαίωμα. Αυτό που δεν ξέρεις ίσως είναι ότι σε περίπτωση που του δώσεις αφορμή, όλες αυτές οι πληροφορίες θα διαρρεύσουν στη στιγμή και θα γίνεις talk of the town... Εννοείται, όχι σκέτες... Θα βάλει σάλτσα, θα φουσκώσει τα πάντα, θα βάλει και μπόλικο ψέμα ή θα τα διαστρεβλώσει και θα τα σερβίρει ωραιότατα και με τέτοιο ύφος που δε θα χωρούν καμία αμφιβολία. Αν δε θέλεις λοιπόν η ζωή σου να κρεμαστεί στα... μανταλάκια, μην τον θυμώσεις.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης. 

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ