Η ζωή σου δε θα είναι ποτέ βαρετή, αν επιλέξεις έναν από αυτούς τους 3 άντρες του ζωδιακού

Η ζωή σου δε θα είναι ποτέ βαρετή, αν επιλέξεις έναν από αυτούς τους 3 άντρες του ζωδιακού

Μάλλον πρέπει να τα φτιάξεις, με έναν από αυτούς

Οι 3 άντρες του ζωδιακού, που θα σου αναλύσουμε παρακάτω, βαριούνται αφάνταστα τη ρουτίνα και δεν μπορούν να ζήσουν, αν δεν πάρουν την καθημερινή δόση τους από αδρεναλίνη! Αν σου αρέσουν κι εσένα εξορμήσεις και εξερευνήσεις, θα νιώθουν οι ευτυχέστεροι στον κόσμο, που θα μοιραστούν μαζί σου την περιπέτεια!
Αν, λοιπόν, ψάχνεις για κάποιον/α που θα σε εκπλήσσει διαρκώς και θα τον/την θαυμάζεις, μάλλον πρέπει να τα φτιάξεις, με έναν από αυτούς!

ΚΡΙΟΣ

Όταν μιλάμε για παρορμητισμό, ο Κριός έχει τα ηνία. Γεμάτοι αυτοπεποίθηση και γενναιότητα, όσοι γεννήθηκαν σε αυτό το πύρινο ζώδιο μονίμως βρίσκονται σε εγρήγορση, ειδικά όταν είναι ερωτευμένοι! Οι Κριοί είναι ανταγωνιστικοί, οπότε, ακόμα κι αν ο μόνος που έχουν να ανταγωνιστούν είναι ο εαυτός τους, θα βάλουν τα δυνατά τους για να κάνουν το κάθε ραντεβού με τον/την αγαπημένο/η τους καλύτερο και πιο συναρπαστικό από το προηγούμενο. Αυτό το ζώδιο είναι επίσης εξαιρετικά γενναιόδωρο και δεν θα διστάσει «να σε κεράσει» για να κάνετε μαζί skydiving, rafting ή Snowmobiling. Για τον Κριό οι αυτές οι διασκεδαστικές εμπειρίες μαζί σου είναι ανεκτίμητες.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr