Οι τέσσερις άντρες του ζωδιακού που χρειάζονται κάποιαν να τους κρατάει τα λουριά

Οι τέσσερις άντρες του ζωδιακού που χρειάζονται κάποιαν να τους κρατάει τα λουριά

Ψάχνουν αυτήν που θα τους συγκρατεί ή θα τους συμμαζεύει

Οι άντρες του ζωδιακού που θα σου αναλύσουμε παρακάτω έχουν επίγνωση των παθών ή των αδυναμιών του χαρακτήρα τους γι' αυτό χρειάζονται μια γυναίκα να τους συγκρατεί ή να συμμαζεύει, έτσι ώστε να αποφύγουν μελλοντικές αποτυχίες. Γι' αυτό ψάχνουν -συνειδητά ή ασυνείδητα- αυτήν που θα τους κρατήσει τα λουριά, θα τους κρίνει αμερόληπτα και θα τους επαναφέρει στο σωστό δρόμο!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς αντιλαμβάνεται ότι αρκετά συχνά είναι εκτός πραγματικότητας, δεν έχει πρακτικό πνεύμα, ούτε και είναι καλός με την οργάνωση και την τάξη. Αντίθετα, λειτουργεί «χαοτικά», πνίγεται μερικές φορές σε μια κουταλιά νερό, αγχώνεται και κατεβάζει ρολά. Έχει ανάγκη λοιπόν έναν/μία σύντροφο, όχι να τον προσγειώνει, αλλά να τον στρέφει προς τη σωστή κατεύθυνση και ταυτόχρονα να αναλαμβάνει αυτός/η το κομμάτι της καθημερινότητας (δουλειές, υποχρεώσεις, γραφειοκρατικά) που ο ίδιος αποφεύγει συστηματικά να ασχολείται. Τώρα, αν υφίσταται και κριτική γιατί έκανε ή δεν έκανε κάτι, από το ένα αφτί μπαίνει κι από το άλλο βγαίνει. Αυτός είναι ο λόγος που συνήθως, όσο κι αν του σπάει τα νεύρα, είναι μαζί με Παρθένο.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr