Είσαι Ταύρος; Βρήκαμε ποια είναι τα καλύτερα χρώματα για εσένα

Είσαι Ταύρος; Βρήκαμε ποια είναι τα καλύτερα χρώματα για εσένα

Όλες οι αποχρώσεις στις οποίες πρέπει να επενδύσεις σύμφωνα με τον ωροσκόπο σου.

Ο Ταύρος κυβερνάται από τον πλανήτη της αγάπης, την Αφροδίτη, τον ίδιο πλανήτη που κυβερνά τον Ζυγό. Σε αντίθεση με τις ανιδιοτελείς ενέργειες αγάπης που η Αφροδίτη προσδίδει στον Ζυγό, ο Ταύρος λαμβάνει ένα πιο αισθησιακό και γήινο είδος. Αν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε τρία μόνο χρώματα που σχετίζονται άμεσα με τον Ταύρο αυτά είναι: το ροζ, το λευκό και το μαύρο.

Το πράσινο σμαραγδί θεωρείται εδώ και χρόνια ως το χρώμα δύναμης του Ταύρου. Συνδέεται περισσότερο με την ανάπτυξη, είναι γήινο χρώμα και έχει άμεση σχέση με τα φυτά και τα δέντρα. Το πράσινο αναζωογονεί τον Ταύρο και τον βοηθά να αναπτυχθεί και να επεκταθεί σε διάφορες εμπειρίες της ζωής.

Την ίδια ώρα, το πράσινο θεωρείται ως το χρώμα των χρημάτων. Η δύναμη και ο πλούτος είναι πάντοτε ελκυστικά για τα άτομα αυτού του ζωδίου. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους ο Ταύρος μπορεί να αξιοποιήσει την άφθονη ενέργεια αυτού του τυχερού χρώματος. Ο καλύτερος τρόπος είναι εντάσσοντάς το στη διακόσμηση του σπιτιού και του γραφείου. Ο δεύτερος είναι αγοράζοντας κομψά ρούχα και αξεσουάρ σε αυτές τις αποχρώσεις. Για παράδειγμα επένδυσε σε ένα σμαραγδένιο κολιέ ή ένα ζευγάρι πράσινα σκουλαρίκια.

Το ροζ είναι σύμφωνα με τους ειδικούς το χρώμα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Ταύρος για να προσελκύσει τύχη. Είτε χρειάζεται τύχη στην επαγγελματική είτε στην προσωπική του ζωή, μπορεί πάντα να προσθέσει λίγο ροζ για να γίνουν όλα καλύτερα. Ροζ ρούχα, αξεσουάρ και διακοσμητικά σπιτιού αξίζει να προστεθούν άμεσα στην wishlist σου.

Δες επίσης: Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2021: Μάθε να ζεις την κάθε μέρα ξεχωριστά

Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com