Αντιγράψτε το look: το μακιγιάζ της Kate Beckinsale

Αντιγράψτε το look: το μακιγιάζ της Kate Beckinsale

Στην πρεμιέρα της ταινίας Total Recall στο Hollywood

«Το look ήταν μοντέρνο, ανεπιτήδευτο και ταυτόχρονα λαμπερό, όπως ταιριάζει σε ένα τέτοιο event» εξήγησε η makeup artist Molly Stern η οποία επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Kate Beckinsale.


«Ξεκίνησα προετοιμάζοντας την επιδερμίδα της με το Rose Water Balancing Mist της Jurlique και το Serum De Rose της By Terry. Επίσης, προετοίμασα τα μάτια της με το Eye Dew της Arcona, που είναι ιδανικό κάτω από τη σκιά, γιατί κρατάει την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών ενυδατωμένη και απαλή. Ως βάση χρησιμοποίησα το Future Skin Foundation της Chantecaille που δίνει ένα διάφανο, λαμπερό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια άπλωσα στα μάγουλα το Cream Blush, Oleander της Laura Mercier και πέρασα μια ελαφριά στρώση του NYX illuminating Bronzer ψηλά στα ζυγωματικά, για να αντανακλά το φως.

Στα μάτια της Kate, πέρασα πρώτα τη σκούρα κρεμώδη σκιά NYX Cream Shadow, Gunmetal και στη συνέχεια "άνοιξα" λίγο τον τόνο της με την λαδί σκιά από την παλέτα 5 Colour Harmony for Eyes, Garden of Eden του Yves Saint Laurent, την οποία άπλωσα σε όλο το κινητό βλέφαρο. Έδωσα λάμψη στο βλέμμα χρησιμοποιώντας στην εσωτερική γωνία των ματιών τη σκιά Perfect Shine Eyes, Palmery της Beauty is Life. Με το eyeliner Calligraphy Black Eyeliner της Hourglass τόνισα τη γραμμή των πάνω βλεφαρίδων και από πάνω πέρασα το Glam Liner Aqua Luxe της NYX, Νο 08, σε χρυσό-λαδί χρώμα. Στις κάτω βλεφαρίδες χρησιμοποίησα το ίδιο λαδί eyeliner για να εξασφαλίσω ένταση που θα κρατήσει όλο το βράδυ. Γύρισα τις βλεφαρίδες της με το αγαπημένο μου ψαλιδάκι Shu Uemura και άπλωσα δύο στρώσεις της Full Blow Volume Lash Building Mascara της Laura Mercier.

Στα χείλη της πέρασα το υγρό κραγιόν Opaque Rouge Liquid Lipstick στην απόχρωση Canvas της Hourglass και από πάνω έβαλα το σούπερ λαμπερό Glam Lip Gloss, No 07 της NYX.»


Διαβάστε ακόμα:

Kate Beckinsale: Πώς έφτιαξε τέτοιο σώμα, αν και μισεί τα γυμναστήρια;

Βήμα-βήμα: το μακιγιάζ της Blake Lively

Πορτοκαλί σκιά: πώς θα τη φορέσετε σωστά