Αντιγράψτε το look: το μακιγιάζ της Kristen Stewart

Αντιγράψτε το look: το μακιγιάζ της Kristen Stewart

Στο κόκκινο χαλί της ταινίας On The Road, στο Toronto Film Festival

Στην πρώτη της red carpet εμφάνιση μετά το σκάνδαλο και τον χωρισμό της από τον Robert Pattinson, η Kristen Stewart ήταν κομψή (με δημιουργία Zuhair Murad), λαμπερή από τα χέρια της makeup arist Mai Quynh και αρκετά χαμογελαστή, για τα δεδομένα της. Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους πώς είναι αυτή την εποχή, εκείνη απάντησε: «Είμαι καλά και είμαι ευγνώμων που είναι όλοι εδώ».


Σε συνέντευξή της η Qyunh, εξήγησε πώς δημιούργησε το look της Stewart βήμα-βήμα. Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί και προτείνει είναι της εταιρείας καλλυντικών mark και δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, όμως μπορείτε να πάρετε ιδέες για την τεχνική και τα χρώματα και να αντιγράψετε το look με τα προϊόντα που έχετε στο νεσεσέρ σας.

«Προετοίμασα την επιδερμίδα της Kristen με μια ενυδατική και αντιοξειδωτική κρέμα (For Goodness Face Antioxidant Skin Moisturizing Lotion SPF 30) και συνέχισα με ένα primer σε όλο το πρόσωπο (Primed For Perfection Face Primer). Αφού δημιούργησα έναν καλά ενυδατωμένο καμβά, άπλωσα ένα κρεμώδες φον ντε τεν για ματ αποτέλεσμα (Min-A-Real Cream-To-Powder Foundation στην απόχρωση Light 4). Συνέχισα με concealer κάτω από τα μάτια και γύρω από τη μύτη της Kristen (Good Riddance Hook Up Concealer, Light/Medium) και για να φιξάρω τη βάση πέρασα σε όλο το πρόσωπο μια πούδρα σε σκόνη (Matte-Nificent Oil Absorbing Powder). Για να δώσω χρώμα υγείας και λάμψη στα ζυγωματικά της άπλωσα ένα blush σε φυσική ροζ απόχρωση πάνω στα μήλα του προσώπου (Just Pinched Instant Blush Tint in Cheeky).


Κατά μήκος του κάτω βλεφάρου άπλωσα μια ουδέτερη σκιά ( Keep It Going Longwear Eyeliner & Shadow, Naturalist) και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο άπλωσα μια καφέ μπρονζέ σκιά (I-mark Wet/Dry Eye Shadow, Chenille) σε όλο το πάνω βλέφαρο μέχρι την κόγχη των ματιών. Την ίδια χρησιμοποίησα και κατά μήκος του κάτω βλεφάρου, πάνω από την ουδέτερη. Ολοκλήρωσα το μακιγιάζ των ματιών με δύο στρώσεις μαύρης μάσκαρα (Lash Act Build and Define Mascara, Blackest Black) μόνο στις πάνω βλεφαρίδες.

Στα χείλη της Kristen άπλωσα ένα πλούσιο κραγιόν σε ροζ-φούξια τόνο (Make It Rich Lip Color Crayon, Peony) που ανέδειξε το χαμόγελό της.


Διαβάστε ακόμα

Τι έκανε ο Pattinson όσο η Stewart βρισκόταν στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της;

Kristen Stewart: Στο LAX φορώντας (πάλι) το μπλουζάκι του Robert

Ο κόσμος της Kristen Stewart καταρρέει