Αντιγράψτε το look: το μακιγιάζ της Milla Jovovich

Αντιγράψτε το look: το μακιγιάζ της Milla Jovovich

Ο makeup artist, James Kaliardos, εξηγεί τις λεπτομέρειες και τα προϊόντα που χρησιμοποίησε

Η κομψή snakeskin δημιουργία του Giorgio Armani με την οποία εμφανίστηκε η Milla Jovovich στο 28ο American Cancer Society DreamBall στη Νέα Υόρκη- όπου παρέδωσε το βραβείο στην Πρόεδρο του ομίλου L'Oréal Luxe για την υποστήριξη της Εκστρατείας εναντίον του Καρκίνου του Μαστού- ενέπνευσε τον διάσημο makeup artist, James Kaliardos.


«Το print του φορέματός της με οδήγησε να δημιουργήσω layers χρωμάτων στα μάτια και τα ζυγωματικά της. Η συγκεκριμένη δημιουργία του Giorgio Armani αποτελείτο από layers και το print του υφάσματος, ακολουθώντας την κίνηση της Milla, κάποιες φορές κρυβόταν και κάποιες άλλες ερχότανε στο φως. Έτσι θέλησα και το μακιγιάζ της να αλλάζει τόνους καθώς κουνούσε το κεφάλι της και μιλούσε στο κοινό» εξήγησε ο James Kaliardos, ο οποίος χρησιμοποίησε προϊόντα μακιγιάζ Armani Beauty.


Συγκεκριμένα, στην επιδερμίδα της άπλωσε το νέο φον ντε τεν Maestro Complexion Perfector Νo 4.5, έσβησε τις σκιές κάτω από τα μάτια και γύρω από τη μύτη με το νέο concealer Maestro Eraser, ψηλά στα ζυγωματικά έβαλε το ρουζ Sheer Blush No10 ενώ στους κροτάφους και κάτω από τα ζυγωματικά άπλωσε το Sheer Bronzer No1.


Κατά μήκος των πάνω βλεφαρίδων χρησιμοποίησε το καφέ-μαύρο μολύβι Smooth Silk Eye Pencil No12, στη συνέχεια πήρε την ανοιχτόχρωμη σκιά από την παλέτα Eyes to Kill Eyeshadow Quad, Bourdoir, και την άπλωσε σε όλο το πάνω βλέφαρο, με την πιο σκούρα σκιά τόνισε την εξωτερική γωνία των ματιών ενώ με το highlighter έδωσε φως στην εσωτερική γωνία των ματιών και ψηλά στο τόξο κάτω από τα φρύδια. Τέλος, άπλωσε αρκετές στρώσεις της μάσκαρα Eyes To Kill στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες. Στα χείλη της χρησιμοποίησε το Gloss d'Armani Lip Gloss #103, που δίνει πλούσιο χρώμα και έντονη λάμψη.



Διαβάστε ακόμα:

Αντιγράψτε το look: το μακιγιάζ της January Jones στα Emmys

Αντιγράψτε το look: το sleek ponytail του οίκου Acne

Πώς να φροντίσετε τα μαλλιά σας πριν τον ύπνο