Οι fans της Khloe Kardashian μάντεψαν το όνομα της κόρης της, κι εκείνη απάντησε στην είδηση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι fans της Khloe Kardashian μάντεψαν το όνομα της κόρης της, κι εκείνη απάντησε στην είδηση

Τελικά πως θα ονομάσει την κόρη της;

Σε λίγες εβδομάδες η Khloe Kardashian θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και όλοι πλέον ανυπομονούμε να μάθουμε ποιο θα είναι το όνομα της μικρής Kardashian-Thompson. Από τότε που έγινε γνωστό το φύλο του μωρού της, έχουν κυκλοφορήσει άπειρα δημοσιεύματα με στοιχεία της star, τα οποία μαρτυρούν τα ονόματα τα οποία είναι στη λίστα της, όμως δεν σκέφτηκε κανείς το πιο προφανές.

Η 33χρονη reality star καιρό τώρα ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες με τριαντάφυλλα. Μέχρι και το baby shower που έγινε πριν από μερικές ημέρες στην διακόσμηση του είχε παντού τριαντάφυλλα. Και τι σημαίνει αυτό; Πως το όνομα της κόρης της θα μπορούσε να είναι Rose ή Rosie και όλες οι φωτογραφίες που η Khloe ανεβάζει κατά καιρούς να είναι το τρανό στοιχείο.

Ένας από τους fans της λοιπόν, πολύ σωστά παρατήρησε αυτήν την λουλουδομανία της Khloe και έγραψε στο Twitter, πως με κάθε ειλικρίνεια πιστεύει ότι το όνομα της μικρής θα είναι Rose ή κάτι που έχει να κάνει με λουλούδια γενικότερα. Και κάπου εκεί έκανε και την εμφάνιση της η Khloe Kardashian, η οποία βλέποντας το tweet του χρήστη απάντησε στο αν είναι αυτό το όνομα που έχει επιλέξει για την κόρη της.

«Το Rose είναι πολύ χαριτωμένο και αξιολάτρευτο, όμως όχι. Δυστυχώς δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα μου με τα ονόματα που έχω επιλέξει», απάντησε με κάθε ειλικρίνεια η Khloe και μας «γείωσε» κανονικότατα. Είμαστε και πάλι στο μηδέν λοιπόν. Η λύση είναι μόνο μία. Υπομονή μέχρι να γεννήσει και να το αποκαλύψει.

Διάβασε ακόμη:

Για πρώτη φορά: Η Khloe Kardashian μοιράζεται φωτογραφίες από τα στάδια της εγκυμοσύνης της