Για πρώτη φορά: Η Khloe Kardashian μοιράζεται φωτογραφίες από τα στάδια της εγκυμοσύνης της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Για πρώτη φορά: Η Khloe Kardashian μοιράζεται φωτογραφίες από τα στάδια της εγκυμοσύνης της

Σε λίγο καιρό θα γίνει κι εκείνη μανούλα

Σε λίγες εβδομάδες η Khloe Kardashian θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον NBAer Tristan Thompson. Ωστόσο η reality star ακόμη δεν έχει καταλήξει στο όνομα που θα δώσει στην κόρη της χωρίς όμως να την αγχώνει ιδιαίτερα. Έχουμε ακούσει πολλά προτεινόμενα είναι η αλήθεια (με τα τελευταία να γίνονται γνωστά εχθές) και πλέον περιμένουμε να μάθουμε το τελικό.

Μέχρι τότε όμως η Khloe μας αποζημίωσε ανεβάζοντας στα stories της στο Instagram account της, μία σειρά από φωτογραφίες από τα διάφορα στάδια της εγκυμοσύνης της. Μπορεί να γνωρίζουμε από τα Χριστούγεννα κι επίσημα πως η reality star είναι έγκυος και να την έχουμε δει ουκ ολίγες φορές σε εξόδους της με φουσκωμένη την κοιλίτσα, όμως αυτήν τη φορά έγινε κάτι πολύ όμορφο.

Η 33χρονη μέλλουσα μανούλα ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφίες από τα διάφορα στάδια της εγκυμοσύνης της. Η Khloe έχει φτιάξει μία καινούργια σειρά ρούχων για μαμάδες που ονομάζεται Good Mama και για να την λανσάρει φυσικά και φωτογραφήθηκε η ίδια με την κοιλίτσα της ανάμεσα στους μήνες.

Ας μην λέμε άλλα όμως και ας απολαύσεις τις φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη:

Μερικές εβδομάδες πριν γεννήσει, η Khloe Kardashian μοιράζεται την πιο συγκλονιστική φωτογραφία της