Πόσο πολύ φούσκωσε; Το 26χρονο μοντέλο στην πρώτη εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πόσο πολύ φούσκωσε; Το 26χρονο μοντέλο στην πρώτη εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Ιούλιο

Πριν από δύο μήνες η 26χρονη καλλονή, ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account της, πως εκείνη και ο σύζυγός της σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς. Και φυσικά όπως καταλαβαίνεις έκτοτε διανύουν την πιο όμορφη και γλυκιά περίοδο της ζωής τους. Και αν μάταια περιμέναμε όλο το καλοκαίρι να μας δείξει μια φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, μείναμε στο περίμενε.

Η 26χρονη καλλονή όμως έκανε μία εμφάνιση, πριν από μερικά 24ωρα και παρά το γεγονός πως φορούσε ένα σχετικά αέρινο μάξι φόρεμα μπορέσαμε να δούμε την φουσκωμένη της κοιλίτσα, η οποία μάλιστα έχει μεγαλώσει αρκετά. Η Kate Upton που πέρυσι τον Νοέμβριο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τον αγαπημένο της Justin Verlander, περιμένει το πρώτο της παιδάκι και λάμπει από ευτυχία.

kateupton

Η ξανθιά καλλονή που έχει κλέψει την καρδιά του ανδρικού πληθυσμού σύντομα θα γίνει μανούλα και τις φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, τις λες και συλλεκτικές. Δεν μας έχει κάνει ακόμη γνωστό αν περιμένει αγόρι ή κορίτσι, είναι όμως εμφανές πως η μητρότητα την έχει ομορφύνει πάρα πολύ.

Δες και αυτό: Η επίσκεψη της Meghan Markle στο Τορόντο έγινε, όμως δεν πήγε όπως ακριβώς περίμενες

Πηγή: DailyMail