Και όμως! Αυτή είναι η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη της χρονιάς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Και όμως! Αυτή είναι η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη της χρονιάς

Το Hollywood είναι όλο εκπλήξεις

Κι εκεί που λέμε πως τα έχουμε ζήσει όλα στο Hollywood για αυτήν τη χρονιά και δεν έχει μείνει κάτι άλλο να ακούσουμε, σκάει αυτή η εγκυμοσύνη, που δεν περίμενες με τίποτα να μάθεις. Ή τουλάχιστον όχι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν ξέρουμε που πάει το μυαλό σου και πιο ζευγάρι έχεις στο νου σου, όμως στοιχηματίζουμε πως δεν θα το βρεις με τίποτα.

Το διάσημο αυτό ζευγάρι στο οποίο αναφερόμαστε παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2017 στην Ιταλία -ναι μας είχε ξεγελάσει για τα καλά τότε- και τώρα ετοιμάζεται να καλωσορίσει στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι. Αυτός ο γάμος είχε στεναχωρήσει πολλούς άντρες και τώρα που η νεαρή star γίνεται και μαμά όλοι θα είναι απαρηγόρητοι.

Διάβασε ακόμη: So hot! Hailey Baldwin και Justin Bieber, στην πιο τρυφερή και sexy πόζα τους ever

Ο λόγος για την Kate Upton και τον Justin Verlander, οι οποίοι πολύ σύντομα θα γίνουν γονείς. Την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης, έκανε η 25χρονη καλλονή, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Instagram account της, στην οποία μας έδειχνε την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Στη λεζάντα της έγραψε «pregnantinMiami», επεσήμανε και τον σύζυγό της και τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Η κοιλίτσα της δεν έχει φουσκώσει ακόμη πάρα πολύ, όμως ήταν σχετικά εμφανής στην φωτογραφία που ανέβασε, με αυτό το κομψότατο ντύσιμό της.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Ημέρα αποκαλύψεων: Η Kris Jenner εξομολογήθηκε κάτι πολύ σημαντικό για την ζωή της