Η επίσκεψη της Meghan Markle στο Τορόντο έγινε, όμως δεν πήγε όπως ακριβώς περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η επίσκεψη της Meghan Markle στο Τορόντο έγινε, όμως δεν πήγε όπως ακριβώς περίμενες

Οι νέες πληροφορίες δεν ξέρουμε αν θα σε ενθουσιάσουν

Πριν από κάποιες ημέρες διαβάσαμε πως η Meghan Markle θα έκανε ένα ταξίδι μόνη της στο Τορόντο και αυτό δεν ήταν ψέμα. Το ταξίδι έγινε, η Δούκισσα του Sussex έφτασε στο Τορόντο και όλα πήγαν καλά. Ή μήπως όχι; Η Meghan είχε μια απρόσμενη συνάντηση και δεν είμαστε πολύ σίγουρες, πως μπορείς να φανταστείς με ποιον.

Αν η απάντηση σου, είναι πως επιτέλους συναντήθηκε και τα είπε με τον μπαμπά της, Thomas Markle, κάνεις τεράστιο λάθος, αφού σύμφωνα με φήμες, δεν πέρασε καν από την γειτονιά της και το σπίτι της. Αντιθέτως όμως, συνάντησε την πολύ καλή της φίλη, Jessica Malroney, ενώ μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν, πως έμεινε και στο σπίτι της.

Διάβασε ακόμη: H Jennifer Aniston στην Ιταλία με τον Brad Pitt για να κερδίσουν το χαμένο χρόνο;

Ο βασιλικός σχολιαστής Omid Scobie, αναφέρει πως η παραμονή της Δούκισσας του Sussex στο σπίτι της κολλητής της ήταν πολύ διακριτική. Πέρασε χρόνο με την φίλη της, τον σύζυγό της, Ben Malroney, και τα παιδιά τους, John, Brian και Ivy. «Στα παιδιά άρεσε πάρα πολύ που είδαν τη θεία Meg», είπε ο Scobie. Η Meghan Markle μάλιστα, πέρασε ένα βράδυ έξω και με του φίλους της.

Σίγουρα θα χάρηκε πολύ με αυτήν της την επίσκεψη, όμως το γεγονός πως δεν συνάντησε τον πατέρα της δεν πέρασε και πολύ απαρατήρητο. Αρκετοί το σχολίασαν, χωρίς να έχουν όμως περαιτέρω πληροφορίες γύρω από αυτό. Πιστεύεις κι εσύ, πως οι σχέσεις τους κάποια στιγμή θα αποκατασταθούν;

Δες και αυτό: Ποιο πρωτόκολλο; Η Meghan Markle φόρεσε το πιο super mini φόρεμα στην ιστορία του Παλατιού