Χωρισμός Lopez-Rodriguez: το πρώτο post του ARod δεν ήταν αυτό που περίμενες

Χωρισμός Lopez-Rodriguez: το πρώτο post του ARod δεν ήταν αυτό που περίμενες

Υπάρχει ελπίδα τελικά;

Ο χωρισμός της Jennifer Lopez και του Alex Rodriguez συγκλόνισε το Hollywood και τη showbiz πριν από τρεις ημέρες, αφού ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε να ακούσει. Το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί ξανά και η είδηση του χωρισμού ανέτρεψε όλα όσα γνωρίζαμε. Είχαμε μάθει για την «απιστία» του Alex Rodriguez, όμως πουθενά δεν αναφερόταν αν πραγματικά έγινε κάτι ανάμεσα σε εκείνον και τη Madison LeCroy.

Πριν προλάβει να συμπληρωθεί ένα εικοσιτετράωρο από τη δημοσίευση της είδησης, η Lopez δήλωσε πως δεν έχουν χωρίσει εντελώς και πως κάνουν προσπάθειες επανασύνδεσης. Κάτι όμως η απόσταση, κάτι η έντονη και στενή παρέα της JLo με τον Lenny Kravitz, μας γέμισαν υποψίες.

Ωστόσο αυτός που δεν είχε μιλήσει ακόμη, ήταν ο Alex Rodriguez. Και δεν χρειάστηκαν πολλά και περιττά λόγια. Ένα post στο Instagram ήταν αρκετό για να μας δείξει τις προθέσεις του. Και όχι αυτό δεν σημαίνει οριστικό χωρισμό. Δεν ξέρουμε τι πραγματικά περίμενες να δεις από τον Alex, όμως αυτό που έκανε θα σε ενθουσιάσει, και ίσως σε γεμίσει και απορία.

Εχθές Δευτέρα, ο Alex Rodriguez έκανε τα πρώτα του story στο Ιnstagram και σε αυτά έκανε tag τη Jennifer Lopez. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Δες στη gallery το post και θα καταλάβεις.