Χωρισμός Lopez-Rodriguez: Η Λατίνα καλλονή βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη;

Χωρισμός Lopez-Rodriguez: Η Λατίνα καλλονή βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη;

Καθόλου περίεργο δεν θα μας φαινόταν.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε πριν από τρεις ημέρες η είδηση του χωρισμού της Jennifer Lopez και του Alex Rodriguez. Είχαμε ήδη ακούσει και διαβάσει για το σκάνδαλο του συντρόφου της Lopez με τη Madison LeCroy, όμως τόσο εκείνη, όσο και ο Alex Rodriguez διέψευσαν πως συνέβη κάτι μεταξύ τους. Φυσικά μια δήλωση και μια διάψευση δεν ήταν αρκετά για τη Jennifer η οποία αποφάσισε από κοινού με τον Alex να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους.

Κάτι αρκετά παράδοξο και απρόσμενο αν σκεφτείς πως μερικές εβδομάδες πριν ακόμη σχεδίαζαν τον γάμο τους ο οποίος αναβλήθηκε δύο φορές λόγω κορονοϊού. Πριν όμως προχωρήσουμε στο προκείμενο θέλουμε να τεστάρουμε λίγο τη μνήμη σου. Η Lopez και ο Rodriguez ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους δύο ημέρες πριν την Καθαρά Δευτέρα (για εμάς πάντα) στις 11 Μαρτίου 2019.

Στις 13 Μαρτίου 2021 και πάλι δύο ημέρες πριν την Καθαρά Δευτέρα ανακοινώθηκε ο χωρισμός του ζευγαριού έπειτα από δύο χρόνια αρραβώνα και τέσσερα που είναι μαζί συνολικά. Είναι άραγε κάποια σύμπτωση αυτό; Όπως και να έχει λίγες ώρες μετά την είδηση τoυ χωρισμού κυκλοφόρησε δημοσίευμα που ανέφερε πως δεν έχουν χωρίσει εντελώς και πως το παλεύουν.

Κι εκεί που πάμε να το πιστέψουμε να που εμφανίζεται καινούργιο δημοσίευμα που θέλει τη Jennifer Lopez να έχει έρθει πολύ κοντά με έναν άλλο άντρα. Το ποιος είναι αυτός σίγουρα θα σε εκπλήξει.

Το αν ισχύει ή αν απλά κάνουν καλή παρέα είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε με σιγουριά, όμως σίγουρα θα μάθουμε.