Η Σοφία Καρβέλα κάνει yoga με τους γιους της και εμπνέει κάθε μητέρα με το post της

Η Σοφία Καρβέλα κάνει yoga με τους γιους της και εμπνέει κάθε μητέρα με το post της

Δεν έχεις χρόνο για γυμναστική γιατί είσαι μητέρα (και όλη μέρα με τα παιδιά στο σπίτι); Κι η Σοφία Καρβέλα το ίδιο, αλλά κατάφερε να σου δώσει τη λύση. Όχι πια άλλες δικαιολογίες.

Συνεχώς παραπονιόμαστε πως δεν έχουμε χρόνο για εμάς, είτε είμαστε single είτε εργαζόμενες μητέρες, με παιδιά και σύντροφο στο σπίτι γεμάτους απαιτήσεις. Μη νομίζεις, δεν είσαι η μόνη. Οι περισσότερες γυναίκες που βλέπεις και θαυμάζεις μέσα από τα social media (και όχι μόνο αυτές φυσικά), έχουν πάνω κάτω το ίδιο πρόβλημα με σένα.

sofia karvela gioi14

Οι γιοι της Σοφίας Καρβέλα έχουν μεγαλώσει πολύ - Η ομοιότητα με τον μπαμπά τους δεν κρύβεται!

Μη κοιτάς που στο Instagram όλα φαίνονται ιδανικά, χωρίς προβλήματα. Κάθε εργαζόμενη γυναίκα έχει το δικό της βεβαρημένο πρόγραμμα που χρειάζεται να προλάβει και να διαχειριστεί με όσα ανακύπτουν καθημερινά. Μια από αυτές είναι και η Σοφία Καρβέλα. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, έχει πολλούς λόγους για να νιώθει σαν κι εσένα. Μη ξεχνάς πως ζει μακριά από την Ελλάδα, τους δικούς της ανθρώπους, μεγαλώνει δύο μικρά παιδιά και ακροβατεί μεταξύ εργασίας και σπιτιού.


https://www.instagram.com/p/CazcxkaOSr2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει κι εκείνη (ταυτίσου, δεν είναι ντροπή, εμείς το κάνουμε ήδη) είναι η έλλειψη προσωπικού χρόνου, κυρίως για να χαλαρώσει και να αφήσει πίσω της την πίεση της ημέρας. Η Σοφία Καρβέλα αγαπά τη yoga, το έχουμε δει εξάλλου σε πολλά post της. H έλλειψη προσωπικού χρόνου όμως δεν την εμποδίζει, όπως διαβάζουμε και βλέπουμε στο νέο post της στο Intagram, να κάνει ένα time out και να βρει τον χρόνο για λίγη εξισορρόπηση.

Η Σοφία επιλέγει να γυμναστεί και να κάνει πράγματα για εκείνη ακόμη κι αν έχει τα παιδιά στο σπίτι, ακριβώς δίπλα της και να παίζουν. Η ίδια κάνει yoga ενώ ο Νίκος και ο Νέστορας βρίσκονται δίπλα της, έχοντας ο καθένας τον δικό του προσωπικό χρόνο για χαλάρωση, μποξ και παιχνίδι.


https://www.instagram.com/p/CbBPQqQPTdC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Σοφία Καρβέλα έγραψε συγκεκριμένα:

«Κάπως έτσι μοιάζει η άσκησή μου. Δεν έχω έναν φιλικό για γιόγκα, ζεν χώρο για να είμαι ειλικρινής…Μοιράζομαι αυτό που βλέπε (με τα παιδιά μου). Αν περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις όπως παλιά...Δε θα είναι ποτέ η καλή στιγμή για να το κάνεις. Οπότε το κάνω όπως και να ΄χει. Επίσης, τα αγόρια ενώ πετούσαν μπάλες και έριχνα γροθιές γύρω μου (αλλά και σε εμένα), μου είπαν ότι έτσι δυναμώνω και γίνομαι cool. Αρκετά καλό για να συνεχίσω».

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η Σοφία Καρβέλα και ακολούθησε το παράδειγμά της. Αν περιμένεις την ιδανική ημέρα για να ξεκινήσεις όπως παλιά γυμναστική, μάλλον θα περιμένεις πολύ... Ό,τι κάνεις τώρα λοιπόν. Inspire by Σοφία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Σοφία Καρβέλα ξεσπά: «Θα ήθελα να μη νιώθω μόνη στη σύγχυσή μου μερικές φορές»

Σοφία Καρβέλα: Η ασυνήθιστη ερώτηση στον γιο της - Λίγοι ξέρουν την απάντηση

Η σπάνια εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα και το συγκινητικό βίντεο με την Άννα Βίσση