Η Σοφία Καρβέλα ξεσπά: «Θα ήθελα να μη νιώθω μόνη στη σύγχυσή μου μερικές φορές»

Η Σοφία Καρβέλα ξεσπά: «Θα ήθελα να μη νιώθω μόνη στη σύγχυσή μου μερικές φορές»

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα μιλά τη μονόπλευρη ζωή που προβάλλουν ορισμένα accounts στα social media.

Ένα ιδιαίτερο story αποφάσισε να κάνει η Σοφία Καρβέλα στον λογαριασμό της στο Instagram, ώστε να μιλήσει για ένα θέμα που την προβληματίζει και επηρεάζει, όπως φαίνεται, την καθημερινότητά της.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα που μετράει πάνω από 95 χιλιάδες followers στο account της δε διστάζει να μοιράζεται με το κοινό όλα όσα την προβληματίζουν, όχι απαραίτητα στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον προσωπικό.



Σοφία Καρβέλα: Η ασυνήθιστη ερώτηση στον γιο της - Λίγοι ξέρουν την απάντηση

Η ανάρτηση στο Instagram για τα «happy accounts»

Η Σοφία Καρβέλα έγραψε ένα δικό της κείμενο και το έκανε story. Σε αυτό, μίλησε για τα δυσάρεστα συναισθήματα που της προκαλούν οι λογαριασμοί στο Instagram που κάνουν υπερβολικά και συνεχόμενα χαρούμενα posts.

Της έχουν λείψει οι αναρτήσεις που παρουσιάζουν όλα τα συναισθήματα που μπορεί να υπάρχουν στην καθημερινότητα, καθώς αυτή δεν έχει μόνο χαρές. Με αυτήν της την ανάρτηση ουσιαστικά λέει ότι ορισμένοι λογαριασμοί, ποστάροντας αποκλειστικά εικόνες που δείχνουν μόνο την καλή πλευρά της ζωής, την καταθλίβουν, γιατί είναι σαν έμμεσα να ορίζουν μία μονόπλευρη εκδοχή της ζωής.

sofia karvela xespasma

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ψάχνω για περισσότερο καλό για τον νου και για την ψυχή και cool accounts. Ακατόρθωτη αποστολή; Άνθρωποι κομψοί και με στυλ που μπορούν να συζητήσουν πόσο χωρίς στυλ και όχι cool μπορεί να είναι οι πραγματικές σκέψεις.

Δε λέω ότι έχω κάτι εναντίον των χαρούμενων posts, αλλά θα ήθελα να μη νιώθω μόνη στη σύγχυσή μου μερικές φορές.

Προτάσεις;

Επίσης, έκανα unfollow έναν σωρό λογαριασμούς που συνειδητοποίησα ότι με έκαναν να αισθάνομαι χάλια και στενοχωρημένη και άσχημα για τον εαυτό μου.

Δε θα τους λείψω. Έχουν εκατομμύρια followers»

Σοφία Καρβέλα: Η σπάνια φωτογραφία του συζύγου της με τον γιο της Νέστορα (photo)