Σοφία Καρβέλα: Η ασυνήθιστη ερώτηση στον γιο της - Λίγοι ξέρουν την απάντηση

Σοφία Καρβέλα: Η ασυνήθιστη ερώτηση στον γιο της - Λίγοι ξέρουν την απάντηση

Η Καρβέλα δημοσίευσε μερικά πολύ γλυκά βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Σοφία Καρβέλα είναι ένα κορίτσι που ο κόσμος έχει αγαπήσει. Σαφώς και όταν η μαμά σου είναι η Άννα Βίσση, εκ των πραγμάτων θα βρεθείς στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όμως, οι αναρτήσεις που κάνει στο προφίλ της και τα χιούμορ που χρησιμοποιεί στα λεκτικά έχουν καταφέρει να κρατήσουν ένα πολύ πιστό κοινό.

Στις πρόσφατες αναρτήσεις της, η Καρβέλα έδειξε στο κοινό της μερικές πολύ όμορφες στιγμές με τον γιο της. Καθώς, λοιπόν, οι δυο τους ήταν ξαπλωμένοι, συνέβη κάτι πολύ αστείο.

Άννα Βίσση: Η πόζα με μαγιό με τη Σοφία Καρβέλα και τον εγγονό της (photo)

Η ερώτηση της Καρβέλα στον γιο της

Την ώρα που μαμά και γιος απολάμβαναν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές μαζί, η Καρβέλα ξαφνικά του έκανε μία αρκετά ασυνήθιστη ερώτηση στα πλαίσια αστεϊσμού. Μία ερώτηση της οποίας την απάντηση δεν μπορούν πολλοί να δώσουν.





«Σου αρέσει ο Balenciaga;», άρχισε να λέει η Καρβέλα, όμως, ο μικρός άρχισε να λέει ότι δεν ξέρει αυτό που άκουσε. «Δεν ξέρεις ποιος είναι ο Balenciaga;», είπε η Καρβέλα, ενώ πρόσθεσε ότι θα του δείξει με τις αγορές της.

Σοφία Καρβέλα: Η σπάνια φωτογραφία του συζύγου της με τον γιο της Νέστορα (photo)

Ποιος είναι ο Balenciaga;

Για το fun fact της υπόθεσης, ο Balenciaga είναι ένας διάσημος ισπανικός οίκος μόδας που ιδρύθηκε το 1919 από τον σχεδιαστή Cristóbal Balenciaga στο San Sebastián. Ο Christian Dior τον έχει χαρακτηρίσει ως «ο μάστερ όλων μας». Ο οίκος ανήκει στο luxury group Kering και ο νυν creative director του είναι ο Γεωργιανός fashion designer Demna Gvasalia.

Στη συνέχεια θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Καρβέλα με τα παιδιά της.