Για τη Λάουρα Νάργες η δημιουργία οικογένειας ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρε μέχρι σήμερα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Για τη Λάουρα Νάργες η δημιουργία οικογένειας ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρε μέχρι σήμερα

Η Λάουρα Νάργες έκανε ένα νέο post- εξομολόγηση για την αλλαγή στη ζωή της τα τελευταία δύο χρόνια.

Από την ημέρα που έγινε για πρώτη φορά μαμά, η Λάουρα Νάργες αποφάσισε να ζει εντελώς διαφορετικά, απέχοντας από κοσμικές εκδηλώσεις και την τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια-ραδιοφωνική παραγωγός έχει αφιερωθεί πλήρως στον νέο της ρόλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και απολαμβάνει τις τρυφερές στιγμές με τον μονάκριβο γιο της, καρπό του έρωτα με τον Χρήστο Σαντικάι.

Πριν λίγους μήνες το ερωτευμένο ζευγάρι βάπτισε τον γιο του, Αλέξανδρο, στο Ψυχικό και γιόρτασε το ευτυχές γεγονός με αγαπημένους φίλους.

Με ένα post η Λάουρα Νάργες είπε όλα όσα νιώθει και βιώνει μια σύγχρονη μαμά καθημερινά

Η Λάουρα Νάργες έκανε ένα post όλο νόημα για τη νέα της ζωή

Πριν από λίγα 24ωρα η 34χρονη έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram από το Menden της Γερμανίας, ποζάροντας στον φακό με νέο hair look που της ταιριάζει πολύ. Ανανεωμένη, χαρούμενη και εμφανώς πιο ξανθιά, η Λάουρα Νάργες μοιράστηκε τα συναισθήματά της γράφοντας: «Μου έχω δώσει τόσο πολύ χρόνο…! Μία από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα! Χρόνο για εμένα αλλά και την πανέμορφη οικογένεια μου. Η ζωή που έχω επιλέξει τα τελευταία δύο χρόνια είναι γεμάτη ηρεμία και γαλήνη, και αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα! Κάπως έτσι, ελεύθερη, καταφέρνω να λειτουργώ ξανά όπως ήξερα αλλά και να δημιουργώ…».

https://www.instagram.com/p/C3PwZOFiwtv/

O Χρήστος Σαντικάι ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν το post, αφήνοντας μερικά emojis σε σχήμα καρδιάς.

Screenshot-2024-02-12-145932.png

Τον Οκτώβριο του 2023 η Λάουρα Νάργες έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram και εξήγησε τον λόγο που απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το τελευταίο διάστημα.

Όπως η ίδια ανέφερε πρόκειται για μια συνειδητή απόφαση καθώς η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά μετά τον ερχομό του γιου της. Είναι απολύτως λογικό μια νέα μαμά να διαθέτει πολύ περιορισμένο (έως και καθόλου) ελεύθερο χρόνο αφού έχει αφιερωθεί πλήρως στο νέο της ρόλο και την ανατροφή του μωρού.

Η 34χρονη εξήγησε πόσο όμορφα περνά με την οικογένειά της και τόνισε την ανάγκη να βρει λίγο χρόνο μόνο για εκείνη, χωρίς ενοχές. Όπως η ίδια ανέφερε, στα άμεσά σχέδιά της είναι να ξεκινήσει μαθήματα μπαλέτου, καθώς είναι μια δραστηριότητα που πάντα ήθελε να δοκιμάσει.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες της Λάουρας Νάργες με τον γιο της.

Πηγή κεντρικής: lauranarjes