Vittoria Ceretti: Το κορίτσι του DiCaprio με μονόπετρο και οι φήμες μιλούν για αρραβώνα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Vittoria Ceretti: Το κορίτσι του DiCaprio με μονόπετρο και οι φήμες μιλούν για αρραβώνα

Leonardo DiCaprio και Vittoria Ceretti ζουν τον έρωτά τους και όλα δείχνουν πως είναι έτοιμοι για την επισημοποίηση της σχέσης τους. Η νέα εμφάνιση του ζευγαριού και το εντυπωσιακό δαχτυλίδι του μοντέλου.

Η αγάπη του Leonardo DiCaprio για το φλερτ είναι γνωστή όπως και η επιλογή του να συνδέεται ερωτικά με αρκετά νεότερες από εκείνον γυναίκες.

Ο σταρ της μεγάλης οθόνης και «καρδιοκατακτητής» του Hollywood διανύει μια αρκετά όμορφη περίοδο της ζωής του και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη νέα του σύντροφο, Vittoria Ceretti.

DiCaprio και Ceretti είχαν εντοπιστεί μαζί για πρώτη φορά στη Γαλλία τον περασμένο Μάιο, στην πρεμιέρα της ταινίας «Killers of the Flower Moon» που διεξήχθη στο Φεστιβάλ των Καννών. Ακολούθησαν πολλές κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους σε διάφορα μέρη, από prive party μέχρι τους δρόμους του Los Angeles όπου απολάμβαναν τη βόλτα τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Αφού πήγε στο ίδιο πάρτι με τον DiCaprio, η Μαριέττα Χρουσαλά είδε και αγώνα NBA με τον σύζυγό της

H νέα κοινή εμφάνιση Di Caprio-Ceretti πυροδότησε τις φήμες για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Πριν από λίγα 24ωρα το ζευγάρι εντοπίστηκε στο Los Angeles κατά τη διάρκεια της στάσης του σε fast food εστιατόριο όπου έφαγαν συνοδευόμενοι από στενό τους φίλο.

Tόσο η Ceretti αλλά και ο DiCaprio επέλεξαν casual outfit, με τον ηθοποιό να φορά λευκό t-shirt, χακί βερμούδα, μαύρο καπέλο και γκρι μάσκα προστασίας, στην προσπάθειά του να περάσει απαρατήρητος.

Το μοντέλο και ο ηθοποιός απόλαυσαν το φαγητό τους και μοιράστηκαν μαζί ένα burrito, με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει τον 49χρονο την ώρα που τάιζε τρυφερά τη σύντροφό του.

Κάποια στιγμή η Ceretti έβαλε στοργικά το χέρι της στην πλάτη του ηθοποιού και μας έδειξε άθελά της το μεγάλο ασημένιο δαχτυλίδι που κοσμεί το χέρι της, πυροδοτώντας τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού ανέφεραν στην DailyMail ότι ο ηθοποιός είναι ξετρελαμένος με την σύντροφό του, η οποία έχει έντονες περιβαλλοντολογικές ανησυχίες όπως εκείνος. Όπως εξήγησε η ίδια πηγή ο DiCaprio βγαίνει αποκλειστικά μαζί της, καθώς δείχνει να έχει όλα τα προσόντα που αναζητά σε μια σύντροφο.

Μπορεί πρόσφατα ο ηθοποιός να εντοπίστηκε σε τρυφερά τετ-α-τετ με την ηθοποιό, Teyana Taylor, ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους.

Στο video που ακολουθεί θα δεις καλύτερα τα τρυφερά τετ-α-τετ του ζευγαριού καθώς και το εντυπωσιακό δαχτυλίδι του μοντέλου.

To διάσημο μοντέλο και ο ηθοποιός έχουν έρθει πολύ κοντά και περνούν ολοένα και περισσότερο χρόνο μαζί, όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

«Περνούν αρκετό χρόνο μαζί τους τελευταίους μήνες και απολαμβάνουν να γνωρίζει ο ένας τον άλλον σε βαθύτερο επίπεδο», είχε αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στην Page Six.

Και πρόσθεσε: «Η Vittoria είναι ένα όμορφο κορίτσι, αλλά ο Leonardo περιβάλλεται φυσικά από πολλά όμορφα κορίτσια τις περισσότερες φορές. Πέρασαν πολύ χρόνο μαζί αυτό το καλοκαίρι, κάνοντας αρκετά ρομαντικά ταξίδια».

Εμείς δεν έχουμε παρά να παρακολουθούμε ανελλιπώς τις εμφανίσεις του ερωτευμένου ζευγαριού, διατηρώντας τις ελπίδες μας για την επισημοποίηση της σχέσης τους.

Πριν γνωρίσει τον Leonardo DiCaprio η Vittoria Ceretti έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με τον διάσημο DJ-μέλος των Tale Of Us, Matteo Milleri (aka Anyma), με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη για τρία ολόκληρα χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CBftPaKqd_7/

Ο γάμος τους έληξε άδοξα το 2023 και οι σχέσεις τους παραμένουν αρκετά τεταμένες μέχρι και σήμερα. Αξιοσημείωτο είναι πως ο Milleri είχε απαιτήσει να μην επιτραπεί η είσοδος στους DiCaprio-Ceretti, σε πασίγνωστο club της Ίμπιζας όπου εμφανιζόταν, διαφορετικά ο ίδιος θα αποχωρούσε από το stage.

Tο όνομα της 25χρονης παραμένει στην κορυφή της λίστας με τα πιο περιζήτητα μοντέλα παγκοσμίως, με την ίδια να έχει σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της καθώς έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα πολλών εμβληματικών περιοδικών και έχει φορέσει δημιουργίες κορυφαίων σχεδιαστών.

https://www.instagram.com/p/C2NiQW9PXlh/

Πηγή κεντρικής: apimages.com