Τα κεφτεδάκια του Λευτέρη Σουλτάτου θέλουν ντομάτα στη ζύμη για να πετύχουν

Πατούλια Κατερίνα
Τα κεφτεδάκια του Λευτέρη Σουλτάτου θέλουν ντομάτα στη ζύμη για να πετύχουν

Είχε καιρό να μας δώσει μια συνταγή ο Λευτέρης Σουλτάτος και κάπως έτσι θυμηθήκαμε την καραντίνα και τα πιάτα που ετοιμάσμε με βάση τις συνταγές που δημοσίευε ο σεφ σε stories.

Τα κεφτεδάκια που ετοίμασε ο Λευτέρης Σουλτάτος, είναι ιδανικά για παιδιά που δεν αγαπούν τον δυόσμο ή τον μαϊντανό.

Κεφτεδάκια με λίγα υλικά:

Το μυστικό για τα αφράτα κεφτεδάκια στο τηγάνι ή στο air fryer, είναι η τριμμένη ντομάτα.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος έδωσε τη μυστική του συνταγή για ζύμη πίτσας

Η διαδικασία είναι απλή, μιας και χρειάζεσαι μόνο κρεμμύδι και ντομάτα που θα περάσεις από το μπλέντερ και φυσικά αυγό και θα προχωρήσεις με καλό ζύμωμα του κιμά.

Εννοείται πως θα αλευρώσεις καλά τα κεφτεδάκια, είτε τα ψήσεις στο τηγάνι, είτε στη φριτέζα αέρος.

Λευτέρης στηρίζει Βάσω

Κι ενώ η εκπομπή της Βάσω στον ΣΚΑΙ ρίχνει αυλαία, στο ξεκίνημά της και πριν μερικούς μήνες, λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής Break, η Λασκαράκη άκουσε τον αγαπημένο της να μιλά για εκείνη με τα πιο τρυφερά λόγια και εκείνη δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση της.

«Ήθελα να βλέπω τα μούτρα σου τώρα που θα με βλέπεις να βγαίνω σε μια εκπομπή και να μιλάω για σένα. Έγινε και αυτό, χάλασε ο κόσμος. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην εκπομπή σου, να πάνε όλα τέλεια. Θα μας λείψεις από το σπίτι, αλλά δεν πειράζει, είμαστε δίπλα σου σε ότι κι αν κάνεις. Θα σε στηρίξουμε, σε αγαπάμε και θέλουμε να πας τέλεια.

Δεν βρίσκω εύκολα λέξεις να περιγράψω και να μιλήσω για τη Βάσω, γιατί ότι κι αν πω μου φαίνεται λίγο. Η Βάσω είναι ο κόσμος μου και ο οδηγός μου σε όλα. Σ’ αγαπώ!», είπε τότε ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη έλιωσε! Μαζί της κι εμείς!

Λασκαράκη- Σουλτάτος μοιράστηκαν οικογενειακές ιστορίες στο TikTok και το κοινό τους αποθεώνει