Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ο άνδρας που θα ήθελε κάθε γυναίκα και έτσι το δείχνει στη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ο άνδρας που θα ήθελε κάθε γυναίκα και έτσι το δείχνει στη Βάσω Λασκαράκη

Φροντίδα, στήριξη, αγάπη. Τι άλλο να ζητήσεις; 

Με έναν γλυκό αλλά ταυτόχρονα χιουμοριστικό τρόπο επέλεξε να δείξει τον τρόπο με τον οποίο φροντίζει τη Βάσω Λασκαράκη ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, και μας έκανε να καταλάβουμε για ακόμα μία φορά γιατί η αγαπημένη ηθοποιός τον ερωτεύτηκε.

Ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι!

Πιο αναλυτικά, ο γνωστός σεφ ανέβασε ένα story στο Instagram, από τον γεμάτο με φαγητά πάγκο της κουζίνας του σπιτιού τους. Η φωτογραφία συνοδευόταν από το σχόλιο: «Κάθεσαι μαγειρεύεις φτιάχνεις 10 διαφορετικά φαγητά να την ευχαριστήσεις. Και σου λέει δε θα προλάβω έχω γύρισμα και μετά θέατρο».

396570149_1018489716097557_6416482834671675054_n.jpg

Η Βάσω Λασκαράκη αναδημοσίευσε το story και εμείς σκεφτόμαστε πόσο υπέροχο είναι για μία γυναίκα να έχει δίπλα της έναν άνδρα που τη φροντίζει και της μαγειρεύει, όταν εκείνη τρέχει από δουλειά σε δουλειά, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη του.

Την τρέχουσα σεζόν, η Βάσω Λασκαράκη παρουσιάζει την εκπομπή «The Break» στον ΣΚΑΪ, ενώ παράλληλα είναι και στο θέατρο παίζοντας στην παράσταση «UNFRIEND». Όπως είναι λογικό ο χρόνος της είναι πολύ περιορισμένος, όμως, ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι εκεί για εκείνη και την στηρίζει έμπρακτα.

https://www.instagram.com/p/CwNyk4dNMQ6/

Η Βάσω Λασκαράκη έχει γενέθλια και ο Λευτέρης Σουλτάτος της οργάνωσε το πιο ωραίο πάρτι - έκπληξη

Έρωτας είναι να νιώθεις περήφανος για τον σύντροφό σου

Πέρα από το παραπάνω story, ο σεφ ανέβασε ακόμα ένα, με το οποίο φάνηκε πόσο περήφανος είναι για τη γυναίκα του. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα απόσπασμα από μία εργασία ενός παιδιού στην Κρήτη, το οποίο έγραφε «Η Βάσω Λασκαράκη είναι μία σπουδαία ηθοποιός, γιατί παίζει ωραία τον ρόλο της και κάνει πολλά χρόνια έργα».

Αναρτώντας φωτογραφία από το τετράδιο του μικρού παιδιού, ο Λευτέρης Σουλτάτος σημείωσε χαρακτηριστικά «Τα παιδιά στη Κρήτη έχουν γούστο», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι συμφωνεί με τον μικρό.

395798160_1363144524299788_4064062892593151318_n.jpg

Οι δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας είναι κάτι που ίσως παλαιότερα να μην περιμέναμε από ένα ζευγάρι που προσπάθησε με κάθε τρόπο να προφυλάξει τη σχέση του και να μη δημοσιοποιήσει ούτε καν τον γάμο του.

Τέσσερα χρόνια μετά, όμως, βλέπουμε πως τα πράγματα έχουν αλλάξει και δε διστάζουν να μιλούν δημόσια ο ένας για τον άλλον.

Η πιο γλυκιά έκπληξη

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής Break, η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στο «Γεια σου» και εκεί ο Λευτέρης Σουλτάτος της είχε ετοιμάσει μία έκπληξη. Μίλησε μέσω ενός βίντεο για εκείνη με τα πιο τρυφερά λόγια και εκείνη δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση της.

«Ήθελα να βλέπω τα μούτρα σου τώρα που θα με βλέπεις να βγαίνω σε μια εκπομπή και να μιλάω για σένα. Έγινε και αυτό, χάλασε ο κόσμος. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην εκπομπή σου, να πάνε όλα τέλεια. Θα μας λείψεις από το σπίτι, αλλά δεν πειράζει, είμαστε δίπλα σου σε ότι κι αν κάνεις. Θα σε στηρίξουμε, σε αγαπάμε και θέλουμε να πας τέλεια.

Δεν βρίσκω εύκολα λέξεις να περιγράψω και να μιλήσω για τη Βάσω, γιατί ότι κι αν πω μου φαίνεται λίγο. Η Βάσω είναι ο κόσμος μου και ο οδηγός μου σε όλα. Σ’ αγαπώ!», είπε ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη έλιωσε! Μαζί της κι εμείς!