H Βάσω Λασκαράκη έκανε πρεμιέρα και πήρε τις πιο γλυκές ευχές από Σουλτάτο και Twitter

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Βάσω Λασκαράκη έκανε πρεμιέρα και πήρε τις πιο γλυκές ευχές από Σουλτάτο και Twitter

H Βάσω Λασκαράκη έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και εντυπωσίασε το κοινό με την κομψότητα και την απλότητά της.

Πρεμιέρα έκανε πριν λίγα λεπτά η νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ «The Break» με παρουσιάστρια την Βάσω Λασκαράκη. Κάθε Κυριακή η γνωστή ηθοποιός θα κρατά συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό για δύο ολόκληρες ώρες και θα μας ξανασυστηθεί με ένα νέο διαφορετικό ρόλο.

To κομψό comfy look της πρεμιέρας

H Βάσω Λασκαράκη καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα υπέροχο, άνετο outfit που αποτελεί ιδανική πρόταση για τις Κυριακάτικες βόλτες.

«Καλά μου φαίνεται τώρα. Θα δείξει. Νομίζω ότι σιγά σιγά θα χαλαρώσω. Θα με βοηθήσετε κι εσείς», είπε η παρουσιάστρια και πέρασε στα θέματα της εκπομπής της.

https://www.instagram.com/p/Cyspr0Us9n4/

Η ηθοποιός επέλεξε μπεζ office παντελόνι με ζώνη, τιρκουάζ πουκάμισο και λευκά sneakers, αψηφώντας τον κανόνα που θέλει τις παρουσιάστριες να φορούν κυρίως ψηλοτάκουνες γόβες. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσαν με τον ωραιότερο τρόπο τα διακριτικά, κρεμαστά σκουλαρίκια με ματάκι.

Τα σχόλια στο Τwitter

Θετικά σχόλια γράφτηκαν στο Twitter για την εκπομπή λίγα λεπτά μετά την πρεμιέρα, με τους χρήστες της πλατφόρμας να τονίζουν πόσο πολύ τους αρέσει η Βάσω Λασκαράκη στο τιμόνι της παρουσίασης.

sxolia1.jpg

Αρκετοί σχολίασαν πως θέλουν να δουν την εξέλιξη της ηθοποιού ως παρουσιάστρια και συμμερίζονται το άγχος της στην πρώτη εκπομπή.

tweet1.jpg

Η Βάσω Λασκαράκη έχει γενέθλια και ο Λευτέρης Σουλτάτος της οργάνωσε το πιο ωραίο πάρτι - έκπληξη

sxolia5.jpg

«Τη βρίσκω πολύ καλή για πρώτη φορά. Ακόμη και στη συνέντευξη ήταν πολύ καλή. Κι ωραία θέματα», έγραψε ένας χρήστης της πλατφόρμας.

sxolia8.jpg

Η εξομολόγηση της Βάσως Λασκαράκη για τη σχέση με τα παιδιά του συζύγου της και η έκπληξη του Λευτέρη Σουλτάτου

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε στην εκπομπή «Γειά σου» και μίλησε με ειλικρίνεια στην Μαρία Μπακοδήμου για το νέο επαγγελματικό της βήμα και τη σχέση που έχει με τα δυο παιδιά του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου.

«Η οικογένειά μας είναι μεγάλη έτσι κι αλλιώς. Είναι μια διευρυμένη οικογένεια γιατί υπάρχουν άλλα δυο παιδιά του άντρα μου. Είναι ένα κορίτσι και ένα αγόρι. Η κόρη του άντρα μου είναι 8 ετών και ο γιος του 15. Έχουμε μια ωραία γκάμα ηλικιών. Τα παιδιά θέλουν να είναι μαζί, περνάνε καλά όταν είναι μαζί. Δεν είναι εύκολο αλλά είναι αυτό που λέω ότι τα παιδιά έχουν ένα ένστικτο. Αν τα αφήσεις ελεύθερα θα βρούν τον δρόμο τους. Θέλουν την παρέα και όταν βλέπουν τους ενήλικες αγαπημένους και σε αρμονία, αυτό παίρνουν. Λένε ότι πρέπει να μαθαίνουμε στα παιδιά τρόπους. Τους τρόπους δε μπορείς να τους μάθεις, τα παιδιά παίρνουν το παράδειγμα από την καθημερινότητα. Όταν οι καθημερινότητα είναι φυσιολογική και ρέει, αυτό περνάει και στα παιδιά. Και Δόξα τω Θεώ τα παιδιά μας είναι πολύ αγαπημένα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Λίγο αργότερα ο Λευτέρης Σουλτάτος (o οποίος είναι και καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή) έκανε μια μεγάλη έκπληξη στη σύζυγό του και εμφανίστηκε μέσω βίντεο στην εκπομπή όπου μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για εκείνη και της ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία.

«Γεια σου Μαρία! Γεια σου Βάσω! Ήθελα τώρα Βάσω να βλέπω τα μούτρα σου την ώρα που θα με βλέπεις να βγαίνω σε μια εκπομπή και να μιλάω για σένα. Έγινε και αυτό. Χάλασε ο κόσμος. Να πούμε καλή επιτυχία στην εκπομπή σου, να πάνε όλα τέλεια, πολύ καλύτερα από ότι πιστεύεις. Εμείς το πιστεύουμε, εσύ δεν το πιστεύεις. Θα μας λείψεις από το σπίτι και από το ράλι ιστορικού αυτοκινήτου. Δεν θα έχουμε συνοδηγό να τρέξουμε, αλλά δεν πειράζει. Θα είμαστε δίπλα σου σε ό,τι και να κάνεις. Θα σε στηρίξουμε. Σε αγαπάμε και θέλουμε να πας τέλεια. Η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκω εύκολα λέξεις να περιγράψω και να μιλήσω για τη Βάσω και αυτό γιατί ό,τι και να πω μου φαίνεται λίγο και μικρό. Πως μπορώ να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματά μου για τη Βάσω; Πως μπορώ να βρω λέξεις για να μιλήσω για την ψυχή της και για την καρδιά της; Για μένα η Βάσω είναι ο κόσμος μου και ο οδηγός μου σε όλα. Σε αγαπώ. Καλή επιτυχία», είπε ο σεφ on camera και συγκίνησε τη Βάσω Λασκαράκη.

To πρωί της Κυριακής ο γνωστός σεφ έκανε μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να στείλει θετική ενέργεια στην σύζυγό του λίγο πριν την πρεμιέρα της.

https://www.instagram.com/p/CysUoEjo35P/

«Καλή επιτυχία @vasolaskaraki @thebreak_tvshow 22/10 15:10 στο @skaitv.gr. Αν και δεν Θεωρούμαι γουρλής εύχομαι να πάνε όλα τέλεια !!! φτερά να' χουμε και εγώ και εσύ μα αν σπάσουν τα δικά σου μη φοβηθείς γιατί πετώ πίσω απ'το πέταγμα σου», έγραψε ο Λευτέρης Σουλτάτος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Πηγή κεντρικής: thebreak_tvshow