Η Ζενεβιέβ και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκαν μαζί στο πιο αναπάντεχο μέρος

Η Ζενεβιέβ και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκαν μαζί στο πιο αναπάντεχο μέρος

Η Πηνελόπη και η Ζενεβιέβ έκαναν ένα refresh στα μαλλιά τους.

Αν υπάρχει κάποια στην ελληνική showbiz που δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εμφάνισή της αυτή είναι αναμφίβολα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τα μαλλιά της. Η αλήθεια είναι πως έχουμε δει την ηθοποιό και frontwoman του συγκροτήματος Mama Sings Fire με ξανθά, κόκκινα, μαύρα, ακόμα και με ροζ μαλλιά, ενώ δεν είναι λίγες πάλι οι φορές που έχει υιοθετήσει τολμηρά haircuts στην εμφάνισή της. Ο κομμωτής που κρύβεται πάντα πίσω από τις εντυπωσιακές αλλαγές της, είναι ο αγαπημένος σε όλους Νικόλας Βιλλιώτης.

Νέο χρώμα και μήκος: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με νέο hair look ποζάρει στον «ναό» του σπιτιού της

Η Πηνελόπη & η Ζενεβιέβ μαζί στο κομμωτήριο

Αυτή τη φορά δεν ήταν η μόνη που πήγε για επίσκεψη στον Νικόλα Βιλλιώτη... Η Πηνελόπη, ανέβασε ένα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με τον Νικόλα και την Ζενεβιέβ. Τριάδα φωτιά! Η αλήθεια είναι πως ο Νικόλας είναι o προσωπικός hair artist, σχεδόν όλης της ελληνικής showbizz.

435036993_1086690085749383_2432588601339053291_n.jpg

Η Πηνελόπη, αποχαιρέτησε τα ginger μαλλιά της και έγινε και πάλι brunette. Πιο συγεκριμένα, απέκτησε ένα γλυκό, λαμπερό καστανό χρώμα, ενώ αριστερά και δεξιά πλαισιώνονταν διακριτικά curtain bangs τα οποία αγκάλιαζαν και κολάκευαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

434700157_1376723513016067_1007177067653136281_n.jpg

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι πιστή μελαχρινή

Από την άλλη η Ζενεβιέβ, ενώ θα περίμενε κανείς να επιλέξει ένα ανατρεπτικό haircut, παρέμεινε πιστή μελαχρινή με μακριά λαμπερά μαλλιά. Η Ζενεβιέβ, επέλεξε ένα ολόισιο χτένισμα με χωρίστρα στη μέση, το οποίο αναδείκνυε ακόμα περισσότερο το μήκος των μαλλιών της.

H Ζενεβιέβ Μαζαρί είχε τη γιορτή της και το trailer για τον 2ο κύκλο του First Dates ήρθε σαν δώρο

Η αλήθεια είναι πως ό, τι πιάνει με τα «μαγικά» του χέρια ο Νικόλας, το αποτέλεσμα είναι πάντα εντυπωσιακό! Ανυπομονούμε να δούμε για το ποια θα είναι η επόμενη αλλαγή που θα επιλέξει στα μαλλιά της η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αλλά και αν αποφασίσει να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και η Ζενεβιέβ και αλλάξει το χρώμα ή το κούρεμα των μαλλιών της.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά looks που έχει τολμήσει κατά καιρούς στα μαλλιά της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Ρίξε μία ματιά...

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου «επέστρεψε» στο χρώμα μαλλιών που είχε στον Αστυνόμο Μπέκα με μια διαφορά