Η Aniston έκανε την ανάρτηση που όλοι περιμέναμε & έδειξε τη σχέση που είχε με τον Perry με ένα SMS

Η Aniston έκανε την ανάρτηση που όλοι περιμέναμε & έδειξε τη σχέση που είχε με τον Perry με ένα SMS

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, κοιτούσα τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε. Γελούσαμε και κλαίγαμε και μετά ξαναγελούσαμε. Θα τα κρατήσω για πάντα», είπε χαρακτηριστικά η Jennifer Aniston για τον Matthew Perry.

Η Jennifer Aniston αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει δημόσια για τον θάνατο του Matthew Perry, αναρτώντας ένα βαθιά αληθινό και συγκινητικό κείμενο για τον αδερφό που έχασε ξαφνικά και την έκανε πάντα να γελά.

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε δύο εικόνες και ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και με αυτά μοιράστηκε με ολόκληρο τον πλανήτη τις σκέψεις και τα συναισθήματα που την έχουν κατακλείσει τις τελευταίες εβδομάδες, μετά τον ξαφνικό χαμό του Matthew Perry στις 28 Οκτωβρίου 2023.

«Ωχ, αυτό κόβει βαθιά… Το να πρέπει να πω αντίο στον Matty μας ήταν ένα τρελό κύμα συναισθημάτων. Κάτι που δεν έχω ξαναζήσει. Όλοι βιώνουμε την απώλεια σε κάποιο σημείο της ζωής μας. Απώλεια ζωής ή απώλεια αγάπης.“

Το να μπορείς να παραμείνεις σ’ αυτήν την κατάσταση θλίψης, σου επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές της χαράς και της ευγνωμοσύνης που έχεις αγαπήσει κάποιον τόσο βαθιά. Και εμείς τον αγαπήσαμε βαθιά. Ήταν τόσο πολύ μέρος του DNA μας, των 6 μας. Ήταν μια οικογένεια που επιλέξαμε και που άλλαξε για πάντα αυτό που ήμασταν και την πορεία μας.

Για τον Matty, ήξερε ότι του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Όπως έλεγε ο ίδιος, αν δεν άκουγε το γέλιο νόμιζε ότι θα πεθάνει. Και κατάφερε να κάνει ακριβώς αυτό. Μας έκανε όλους να γελάσουμε. Και γέλασε πολύ.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, κοιτούσα τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε. Γελούσαμε και κλαίγαμε και μετά ξαναγελούσαμε. Θα τα κρατήσω για πάντα. Βρήκα ένα μήνυμα που μου έστειλε από το πουθενά μια μέρα. Τα λέει όλα».

401973330_2435287796653393_2066362631202231735_n.jpg

«Matty, σ’ αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα είσαι τελείως γαλήνιος και δεν πονάς πια. Σου μιλάω κάθε μέρα…

Ξεκουράσου αδελφούλη. Πάντα μου έφτιαχνες τη μέρα…».

https://www.instagram.com/p/Czq8K4DMOMQ/

Το αντίο των Le Blanc και Cox στον Matthew Perry μας θύμισε τι θα πει η λέξη «Φιλαράκια»

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον άψογο συγχρονισμό σου και την κωμικότητά σου»

Λίγο νωρίτερα, το δικό του αντίο είπε στο φιλαράκι του και ο τηλεοπτικός Ρος, David Schwimmer, με μία φωτογραφία τους και ένα συγκινητικό μήνυμα που προδίδει τους αληθινούς δεσμούς φιλίας αυτής της παρέας των έξι που έγιναν η πιο γλυκιά συντροφιά για εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο.

Ο Schwimmer έγραψε «Matty, σε ευχαριστώ για τα δέκα απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον άψογο συγχρονισμό σου και την κωμικότητά σου. Μπορούσες να πάρεις μια απλή ατάκα και να την μετατρέψεις όπως θέλεις εσύ, με το αποτέλεσμα να είναι κάτι τόσο πρωτότυπο και απροσδόκητα αστείο που εξακολουθεί να εκπλήσσει τον κόσμο.

Και είχες καρδιά. Με την οποία ήσουν γενναιόδωρος να τη μοιραστείς μαζί μας ώστε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια από έξι αγνώστους.

Αυτή η φωτογραφία είναι από μια από τις αγαπημένες μου στιγμές μαζί σου. Τώρα με κάνει να χαμογελάω και να στεναχωριέμαι ταυτόχρονα.

Σε φαντάζομαι εκεί ψηλά, κάπου, με το ίδιο λευκό κοστούμι, με τα χέρια στις τσέπες, να κοιτάς τριγύρω- “Θα μπορούσαν να υπάρχουν και άλλα σύννεφα;” ».

https://www.instagram.com/p/Czq8sxqrU0c/

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, η Phoebe (Lisa Kudrow) αποχαιρέτησε και εκείνη διαδικτυακά τον Chandler γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Σε ευχαριστώ που με έκανες να γελάσω τόσο πολύ με κάτι που είπες, που οι μύες μου πονούσαν και τα δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό μου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Σ' ευχαριστώ για την ανοιχτή καρδιά σου σε μια σχέση με έξι τρόπους που απαιτούσε συμβιβασμούς. Και πολλές "συζητήσεις".

Σ' ευχαριστώ που εμφανιζόσουν στη δουλειά όταν δεν ήσουν καλά και μετά, έλαμπες.

Σ' ευχαριστώ για τα καλύτερα 10 χρόνια που μπορεί να έχει κάποιος.

Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες.

Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα για τη ΧΑΡΗ και την ΑΓΑΠΗ μέσα από τη γνωριμία μαζί σου.

Σε ευχαριστώ για τον χρόνο που πέρασα μαζί σου, Matthew».

https://www.instagram.com/p/CzrZeG5P0n6/

«Αντίο Chandler, θα είσαι πάντα το φιλαράκι μας», όλο το Twitter μία μεγάλη αγκαλιά για τον Perry

Πηγή κεντρικής εικόνας: @jenniferaniston