Ο Γιώργος Λιανός έχει γενέθλια και τα γιορτάζει στον Άγιο Δομίνικο από το 2021 μέχρι και σήμερα

Τζένη Ντεμιράι
Ο Γιώργος Λιανός έχει γενέθλια και τα γιορτάζει στον Άγιο Δομίνικο από το 2021 μέχρι και σήμερα

Ο Γιώργος Λιανός σύνδεσε για πρώτη φορά τη ζωή του με τον Άγιο Δομίνικο το 2018, όταν βρέθηκε να συμπαρουσιάζει το ριάλιτι επιβίωσης μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος θα σβήσει 47 κεράκια.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor και ανήμερα των γενεθλίων του θέλησε να δείξει σε όσους τον ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία εικόνα με τους φοίνικες που έχουν γίνει η καθημερινή του «συντροφιά» από τις αρχές του χρόνου που ξεκίνησε το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός στις «survivor» κούνιες του Δομίνικου με Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους

Screenshot-2024-04-23-085859.png

Από νωρίς το πρωί (ώρα Ελλάδος), ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε να δέχεται ευχές. Ο πρώτος που ευχήθηκε δημόσια στον παρουσιαστή ήταν ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος αναρτώντας μία φωτογραφία του Λιανού σε story στο Instagram, έγραψε «Χρόνια Πολλά». Ο Λιανός αναδημοσίευσε τη φωτογραφία και ευχαρίστησε δημόσια τον τραγουδιστή.

Screenshot-2024-04-23-090657.png

Η φιλία και οι προσπάθειες του Λιανού να φέρει τον Βαρδή στο Survivor

Ο Γιώργος Λιανός και ο Γιάννης Βαρδής είναι φίλοι και συνεργάτες, ενώ οι δεσμοί τους έγιναν ακόμα πιο στενοί όταν ο Βαρδής έγινε ένας από τους νονούς του Κωνσταντίνου, τον οποίο ο Λιανός και η Ανδροτσάκη βάφτισαν το 2015.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Γιώργος Λιανός στην εκπομπή «Όλα Καλά» το 2018 είχε μιλήσει για τον Γιάννη Βαρδή, λέγοντας ότι προσπάθησε να «πείσει» την παραγωγή να τον φέρει στο Survivor.

«Προσπαθούσα σαν τρελός για να πάει. Ο Γιάννης ήταν ο μεγαλύτερος φαν του Survivor πέρυσι. Από την παραγωγή τον ήθελαν πάρα πολύ γιατί είναι διαφορετικός, έχει άποψη… Έχει περάσει φουρτούνες ο Γιάννης από τότε που “έφυγε” ο τεράστιος Αντώνης Βαρδής. Είχαν μια σχέση σαν δύο κρίκοι, όχι απλά πατέρας – γιος. Ήταν και η δημιουργία στη μέση», είχε πει ο Λιανός.

«Πολλοί λίγοι ξέρουν ότι όλα τα τραγούδια του Αντώνη Βαρδή, μεγάλες επιτυχίες που έχει τραγουδήσει ο Ρέμος, ο Βέρτης, όλοι, τα έχουν μάθει τα τραγούδια από τον Γιάννη Βαρδή. Το demo ήταν πάντα από τον Γιάννη, ο Αντώνης δεν τραγουδούσε τα τραγούδια του. Πιστεύω θα του έκανε καλό και για ψυχολογικούς λόγους να απομακρυνθεί λίγο απ’ όλα γιατί έχει μέσα του μεγάλη στεναχώρια γι’ αυτό το θέμα», είχε προσθέσει αναφερόμενος στον Βαρδή.

Η ζωή στον Άγιο Δομίνικο από το 2018 έως σήμερα

Ο Γιώργος Λιανός ένωσε για πρώτη φορά τη ζωή του με τον Άγιο Δομίνικο το 2018, όταν βρέθηκε να συμπαρουσιάζει το ριάλιτι επιβίωσης μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Από το 2021, ο Γιώργος Λιανός ανέλαβε καθήκοντα κεντρικού παρουσιαστή και τις επόμενες τρεις σεζόν του ριάλιτι συνέχισε τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ και την Acun Medya, έχοντας πλέον χτίσει μία ζωή στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Λιανός να συνεχίσει να παρουσιάζει το Survivor στον επόμενο κύκλο -εάν και εφόσον υπάρξει-, οπότε και να συνεχίσει να περνά ένα μεγάλο διάστημα του χρόνου στον μαγευτικό τόπο, μαζί με την οικογένειά του.

Πρόσφατα, ο παρουσιαστής δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από ξέγνοιαστες στιγμές που περνά με την οικογένειά του. Η σύντροφός του Κωνσταντίνα Καραλέξη και η κόρη τους Βαλέρια – Ασημούλα, τον ακολουθούν από το 2021 στον νησί της Καραϊβικής.

Screenshot-2024-04-23-093243.png

Βέβαια, ο παρουσιαστής το διάστημα που απουσιάζει αφήνει πίσω του τα άλλα τρία του παιδιά, Αριάνα, Κωνσταντίνο και Ιάσονα, τα οποία απέκτησε με την Ανθή Ανδροτσάκη.

Ωστόσο, και με τα τρία του παιδιά που δεν μένουν όλο το διάστημα μαζί του, έχει προσπαθήσει να μοιραστεί στιγμές στον Άγιο Δομίνικο. Το 2022 ο παρουσιαστής είχε δημοσιεύσει μία σχετική φωτογραφία από την παρουσία τους στο νησί.

https://www.instagram.com/p/Cc_JMj3JrPL/

Το 2023, τα τρία παιδιά είχαν επισκεφτεί ξανά τον Άγιο Δομίνικο για μα γιορτάσουν το Πάσχα με τον πατέρα τους. Ο Λιανός δημοσίευσε μία σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτή ο ίδιος μαζί με την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα ποζάρουν χαμογελαστοί στο αεροδρόμιο, ενώ ο Λιανός κρατά στα χέρια του τα εισιτήριά τους.

Snapinsta.app_340860258_746452210266235_5124627817320319585_n_1080.jpg

Survivor: Το story του Λιανού έβαλε τη Δαλάκα στο στόχαστρο και η Μαριαλένα «καίει» τη Σταυρούλα

Πηγή κεντρικής εικόνας: @giorgoslianoss