Survivor: Το story του Λιανού έβαλε τη Δαλάκα στο στόχαστρο και η Μαριαλένα «καίει» τη Σταυρούλα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Το story του Λιανού έβαλε τη Δαλάκα στο στόχαστρο και η Μαριαλένα «καίει» τη Σταυρούλα

H Mαριαλένα με μια φράση «πετσόκοψε» τις «υπερπαίκτριες» του φετινού Survivor και συγκεκριμένα την περσινή αντίπαλό της.

Τι το ήθελε ο Γιώργος Λιανός να δημοσιεύσει στα stories του Instagram του, ένα στιγμιότυπο από το Survivor και συγκεκριμένα από τον αγώνα της Κατερίνας Δαλάκα με την Χρύσα, θέλοντας να δείξει μάλλον ότι η παίκτρια των Διασήμων μετά από δυο βδομάδες που ήταν on - off στον Άγιο Δομίνικο, επιστρέφει στα αγωνιστικά της καθήκοντα;

Μετά την «πανηγυρική» επιστροφή του James στο Survivor ο Σταμάτης ετοιμάζεται να ζήσει έναν εφιάλτη

423944222_724591812992096_2212205077670817498_n.jpg

Αμέσως, στο Twitter/X ξεκίνησαν τα αρνητικά σχόλια για την βετεράνο του παιχνιδιού και για το ότι αυτή τη σεζόν οι παίκτριες που επιλέγει για να αναμετρηθεί είναι οι πιο αδύναμες της αντίπαλης ομάδας.

Η Δαλάκα «κινεί» τα νήματα στο Survivor; Έξαλλο το κοινό με τον τραυματισμό και την αχώριστη κλίκα

Θα μου πεις αυτός δεν είναι και ο στόχος; Να παίζεις εναντίον ατόμων που ξέρεις πως δεν θα τα πάνε καλά αγωνιστικά, ώστε να φέρεις πόντο στην ομάδα σου και άρα έπαθλα και ασυλίες; Nαι, μόνο που η Κατερίνα Δαλάκα μπαίνοντας για τέταρτη φορά στο παιχνίδι κι έχοντας κερδίσει τον τίτλο της Survivor το 2019, λέει συνεχώς πως δεν φοβάται να παίξει με όποια αντίπαλο κι αν της φέρουν. Αντί ωστόσο, να την βλέπουμε όλο και πιο συχνά αντίπαλη με την Σταυρούλα ή την Δώρα από τους Μπλε εκείνη, συνήθιζε να παίζει με την Χρύσα, η οποία ήταν από τις πιο αδύναμες παίκτριες.

Έχοντας λοιπόν, για πολλούς «ξεκουραστεί» αυτές τις μέρες που ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου (αδικαιολόγητα μάλιστα για ορισμένους, αφού μπορεί να είχε τραυματισμό στον αυχένα, όμως ποτέ δεν είδαμε να φοράει το ειδικό κολάρο) το να μπαίνει στην ενεργό δράση και να επιλέγει τη Χρύσα και λογικά και την Ευγενία, μετά την προσθήκη της στους Μαχητές, ήταν κάτι που εξόργισε το κοινό που παρακολουθεί το ριάλιτι.

Το «λάθος» του Λιανού και το «πετσόκομμα» από Μαριαλένα

Βέβαια, όλα αυτά ήταν μια παρεξήγηση, αφού όπως φάνηκε κι αν δει κανείς την ημερομηνία που είχε δημοσιευτεί το στιγμιότυπο που αναδημοσίευσε ο Γιώργος Λιανός με τη Δαλάκα και την Χρύσα ήταν από αγώνισμα που είχε προβληθεί στις 21 Φεβρουαρίου. Προς το παρόν λοιπόν, δεν μπορούμε να κατηγορούμε την παίκτρια των Κόκκινων πως και πάλι διαλέγει τις αδύναμες παίκτριες για να αναμετρηθεί. Μέχρι την Κυριακή βεβαίως, που θα μάς λυθούν όλες οι απορίες.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πάντως, που πολύ συχνά σχολιάζει όσα γίνονται στο Twitter/X έδωσε τη δική της απάντηση σε έναν follower, «καίγοντας» όσους το παίζουν «υπερπαίκτες» αυτή τη σεζόν στον Άγιο Δομίνικο και κυρίως την πρώην αντίπαλό της την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Σημασία έχει με ποιον παίζεις» έγραψε η Μαριαλένα και τα είπε «όλα».

423944175_1462620944683037_7849279619418852467_n.jpg

Όλοι θυμόμαστε πως μετά την ένωση των ομάδων στο All Star η Μαριαλένα, με τον Σάκη και τον Μπάρτζη συμμάχησαν για να διώξουν από το παιχνίδι την Σταυρούλα. Οι fans του παιχνιδιού τότε έλεγαν πως άδικα προχώρησε η Μαριαλένα προς τον ημιτελικό, αφού ήταν πιο αδύναμη αγωνιστικά. Ο follower λοιπόν, της Μαριαλένας τόνισε πως το γεγονός πως η Αναστασία από τους Διάσημους φέτος, στην πρώτη της χρονιά, κερδίζει την Σταυρούλα που έχει βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για 3η φορά, είναι ένδειξη του όλα είναι πιθανά σε αυτό το παιχνίδι.

Μάλιστα, επεσήμανε πως η Μαριαλένα κέρδιζε τους άντρες στο ατομικό, ενώ η Σταυρούλα έχανε, κάτι που έκανε την πρώην παίκτρια του Survivor να τον λατρέψει.