Ο Γιώργος Λιανός στις«survivor» κούνιες του Δομίνικου με Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους

Ο Γιώργος Λιανός στις«survivor» κούνιες του Δομίνικου με Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους

Ποιος James και ποιος Σάκης Ρουβάς! Λίγο πριν το πάρτυ της ένωσης στο Survivor, ο Γιώργος Λιανός μας έδειξε σε ένα στόρι τις δικές του survivors.

Πάρτυ ένωσης ήταν και πάει στο Survivor και πολλά είδαμε και άλλα τόσα ακούσαμε! Βέβαια, στο backstage, ο Γιώργος Λιανός με τη σπάνια δημοσίευσή του στο Instagram ήταν εκείνος που μας έδωσε μια γεύση από το δικό του προσωπικό survivor.

Οι Survivor κούνιες του Άη Δομίνικου

Βλέπεις, η Κυριακή για τον παρουσιαστή ήταν αφιερωμένη στην μικρή Βαλέρια- Ασημούλα και στην αγαπημένη του Κωνσταντίνα Καραλέξη. Ο παρουσιαστής του Survivor μας έδειξε πόσο survivor είναι οι κούνιες στον Άγιο Δομίνικο και ταυτόχρονα φρόντισε να μας ποστάρει μια τρυφερή στιγμή από τα κορίτσια του στις κούνιες του νησιού, που τρία χρόνια τώρα, από το 2021 ως σήμερα, τον ακολουθούν στο νησί της Καραϊβικής.

karalexikori.jpg

Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη στην Ίμπιζα με διακοπές σαν δεύτερο μήνα του μέλιτος

Τον δύσκολο στίβο στις κούνιες του Δομίνικου σχολίασαν και οι fans του Λιανού γράφοντας για τη μικρή Βαλέρια:

«Σαν πίστα Survivor η παιδική χαρά, από μικρή στα δύσκολα» ενώ άλλος έγραψε:

«Αυτό το μωρό γεννήθηκε στο Survivor, το βλέπω να μεγαλώνει εκεί».

lianos.jpg

Και είναι αλήθεια, πως λίγους μήνες μετά τη γέννησή της, η μικρή Βαλέρια με τη μαμά της Κωνσταντίνα Καραλέξη ακολούθησαν τον Λιανό στην Καραϊβική κι αυτό κάνουν κάθε χρόνο με μόνη εξαίρεση τις 45 ημέρες που ο παρουσιαστής βρέθηκε στην Καραϊβική για τα γυρίσματα του «I am a celebrity, get me out of here»!

«Έχω τρία παιδιά που ετοιμάζονται να κάνουν τηλεκπαίδευση και ένα τέταρτο στην κούνια. Για αυτόν τον λόγο γύρισα, γιατί είχαμε γεννητούρια. Τα παιδιά έχουν τρελαθεί με τη μπέμπα. Δεν έχω καταλάβει ακόμη πως είναι να έχεις τέσσερα παιδιά. Προς το παρόν είναι μωράκι. Τη μπέμπα θα τη δω λίγες μέρες. Για το Survivor έχουμε φτιάξει κάτι και το ένα γύρισμα θα το κάνω από εδώ. Μόλις τελειώσει η καραντίνα πρέπει να φύγω για τον Άγιο Δομίνικο», είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός το 2021, όταν είχε έρθει στην Ελλάδα για λίγες μόνο ημέρες για την γέννηση της κόρης του, του πρώτου παιδιού με την Κωνσταντίνα και τέταρτου συνολικά.

https://www.instagram.com/p/C5wBT3ApoWn/

«Μα όλα σου μοιάζουν;» απόρησαν όλοι βλέποντας τις νέες φωτογραφίες του Λιανού με τα 4 παιδιά του

Ο Γιώργος Λιανός έχει τρία παιδιά ακόμα: την Αριάνα, τον Ιάσωνα και τον Κωνσταντίνο τα οποία έχει αποκτήσει με την Ανθή Ανδροτσάκη και για τους μήνες που λείπει στον Άγιο Δομίνικο, είχε και το 2023 αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Λείπω αρκετούς μήνες από την οικογένειά μου και το κενό δεν καλύπτεται μέσα από τις βιντεοκλήσεις.

https://www.instagram.com/p/Cv2fuffNOIr/

Όταν ο Γιώργος είναι πάντως στην Ελλάδα φροντίζει να περνάει ποιοτικό χρόνο με όλα τα παιδιά του και οι διακοπές του 2023 ήταν χαρακτηριστικές.

Μιλώντας για αυτές, ο Λιανός είχε πει:

«Ξεκουράστηκα όσο μπορούσα. Όσο μπορείς με 4 παιδιά. Οι Φιλιάτες Θεσπρωτίας, το χωριό μου είναι το ησυχαστήριό μου. Είναι δύσκολο να είσαι πατέρας τεσσάρων παιδιών με πολλές υποχρεώσεις και δραστηριότητες», τόνισε ενώ για την απόφαση να ξαναφτιάξει τη ζωή του μετά το διαζύγιο είχε τονίσει:

«Όταν αποφάσισα να αλλάξω σελίδα στην προσωπική μου ζωή ήταν μία δύσκολη κατάσταση και χρειάστηκα βοήθεια ειδικού για να το πω στα παιδιά μου. Ζήτησα τις κατάλληλες συμβουλές για να διαφυλάξουμε την ψυχική ισορροπία των παιδιών. Έχω υπομονή, αλλά τα παιδιά μου είναι διαφορετικές ηλικίες και έχουν διαφορετικές απαιτήσεις. Όσο λείπω για δουλειά προσπαθώ να καλύψω τον χαμένο χρόνο με τα παιδιά μου».

Ξανά γαμπρός ο Λιανός;

Μιλώντας για το ενδεχόμενο ενός ακόμα θρησκευτικού γάμου, ο Λιανός είχε παραδεχτεί πως το σενάριο αυτό είναι ακόμα ανοιχτό:

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Κάποια στιγμή αργότερα, όταν το νιώσουμε μπορεί να κάνουμε και έναν θρησκευτικό γάμο για το μεταξύ μας. Η Κωνσταντίνα είναι πολύ low profile, δε θέλει να εκτίθεται. Στη βάφτιση που είχαν έρθει κάποιοι δημοσιογράφοι την τραβούσα από το χέρι να πούμε τουλάχιστον ένα ευχαριστούμε που ήρθατε. Καταλαβαίνω και τον κόπο που κάνουν οι άνθρωποι που έχουν έρθει με εντολή ενός αρχισυντάκτη», είχε πει ο Γιώργος Λιανός στον Fipster και είχε συμπληρώσει:

Ο Γιώργος Λιανός θα παντρευτεί ξανά και μια γυναίκα σαν την Κωνσταντίνα Καραλέξη δεν την αφήνεις

https://www.instagram.com/p/CiSX6LWsmW7/

«Θα παντρευτώ! Όταν γίνει θρησκευτικός γάμος, θα γίνει γιατί απλά το θέλουμε σε δεύτερο χρόνο και με διαφορετικές συνθήκες. Το έχουμε σκεφτεί σε ένα νησάκι για πάρτη μας με 45 φίλους, οπότε το νιώσουμε. Δεν έχει σχεδιαστεί ακόμη κάτι».