Τέλος στα σενάρια πως η Κate Middleton είναι σε τεχνητό κώμα: Το Παλάτι απάντησε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Τέλος στα σενάρια πως η Κate Middleton είναι σε τεχνητό κώμα: Το Παλάτι απάντησε
FILE - Britain's Prince William, left, and Britain's Kate, Princess of Wales, attend a ceremonial welcome for the President and the First Lady of the Republic of Korea at Horse Guards Parade in London, England on Nov. 21, 2023. Charles' illness comes at a awkward time, as his daughter in law, the Princess of Wales, has also had her own health issues, having recently been hospitalized for two weeks following abdominal surgery following at the private London clinic. The former Kate Middleton won't be returning to public duties until after Easter and that will prompt other members of the royal family to pick up the slack.(Chris Jackson/Pool Photo via AP, File)

Μπορεί για την κατάσταση της υγείας του Βασιλιά Καρόλου να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα, όμως για την Kate Middleton θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι η Kate Middleton αναβάλλει όλες τις εμφανίσεις της μέχρι το Πάσχα, λόγω της ανάρρωσης που θα χρειαστεί μετά το χειρουργείο που έκανε στην κοιλιακή χώρα στις 16 Ιανουαρίου 2024, πολλά είναι τα σενάρια που έχουν «ακουστεί» για την υγεία της, μέχρι και ό,τι η πριγκίπισσα είναι σε κώμα όλο αυτό το διάστημα, εξαιτίας επιπλοκών.

Η Kate Middleton μετακόμισε και οι πρώτες φήμες μιλούν για ταχεία ανάρρωση

Με επικρατέστερη την άποψη ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας υπεβλήθει σε υστερεκτομή κατά τη διάρκεια της οποίας προέκυψε κάποια επιπλοκή, ο κόσμος δεν έχει σταματήσει να περιμένει με αγωνία να δει την εξέλιξη της κατάστασής της.

Το ότι δεν κατάφερε ωστόσο, κανείς να την δει να βγαίνει από το νοσοκομείο - έστω και σε πιο ευαίσθητη κατάσταση - και το ότι δεν υπήρχε έστω κάποια «παπαρατσική» φωτογραφία σε σύγκριση για παράδειγμα, με τις εγκυμοσύνες της, ενίσχυσαν τις θεωρίες ότι η Kate Middleton, ίσως πραγματικά να βρίσκεται ακόμη σε κώμα.

Ένα συγκεκριμένο tweet μάλιστα, που συγκέντρωσε και 67.000 likes, «είπε» αυτό που σκέφτονταν οι περισσότεροι, ότι δηλαδή η Kate Middleton μετά τις γεννήσεις των παιδιών της είχε βγει μέσα σε λίγες ώρες απαστράπτουσα μπροστά στις κάμερες, οπότε πώς είναι δυνατόν να μην εμφανίζεται καθόλου μπροστά στον λαό μετά την επέμβαση; Και το Παλάτι πώς είναι δυνατόν να σέβεται την ιδιωτική της ζωή μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση δίνοντας πολύ γενικές πληροφορίες του τύπου «όλα πάνε καλά»;

Από την άλλη, το ότι το Παλάτι του Kensington δεν έχει ανακοινώσει ξεκάθαρα ποιο είναι το πρόβλημα υγείας από το οποίο αναρρώνει η ίδια, συγκριτικά με τον Βασιλιά Κάρολο για τον οποίο υπήρξε εκτενής ενημέρωση, έχει οδηγήσει πολλούς στα social media - και κυρίως στο Twitter/X - να λένε πως η Kate Middleton έχει «χαθεί» υπονοώντας ακόμα και το χειρότερο σενάριο για τον λόγο που κρατείται κρυφή η κατάσταση της υγείας της.

Νέα ανακοίνωση από το Παλάτι διαλύει κάθε φήμη

Το Παλάτι του Kensington στη νέα του ανακοίνωση μίλησε για θεωρίες συνομωσίας που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, επαναλαμβάνοντας την αρχική του δήλωση, σύμφωνα με την οποία η Kate είναι καλά και θα επανέλθει στις υποχρεώσεις της στο προβλεπόμενο διάστημα.

Ήμασταν πολύ ξεκάθαροι από την αρχή ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας θα μείνει εκτός (καθηκόντων) μέχρι το Πάσχα και το Παλάτι του Kensington θα παρέχει ενημερώσεις μόνο όταν κάτι είναι σημαντικό.

To γεγονός βέβαια, πως, ενώ η Kate Middleton είχε ακουστεί πως τα πήγαινε όλο και καλύτερα με την υγεία της, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ αποσύρθηκε απροσδόκητα από το μνημόσυνο του νονού του - του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - για κάτι που χαρακτηρίστηκε ως «προσωπικό ζήτημα» έκανε τέτοιου είδους σχόλια και φήμες να «φουντώσουν» και να κυκλοφορούν ανενόχλητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο νέος γραμματέας της Kate Middleton είναι πολύ γνωστός στη βασιλική οικογένεια

Φαίνεται πάντως, ότι μόνο μετά τις 31 Μαρτίου, όταν και η Πριγκίπισσα αναμένεται να επιστρέψει στον βασιλικό της ρόλο, θα μάθουμε ίσως την αλήθεια για όσα συνέβησαν.