Η Kate Middleton μετακόμισε και οι πρώτες φήμες μιλούν για ταχεία ανάρρωση

Πατούλια Κατερίνα
Η Kate Middleton μετακόμισε και οι πρώτες φήμες μιλούν για ταχεία ανάρρωση
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Από το Adelaide Cottagr στο Anmer Hall μετακόμισε η Kate Middleton για το ανοιξιάτικο διάλειμμα των παιδιών της από το σχολείο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι καλά και αναρρώνει ταχύτατα. Η Kate Middleton έκανε μια εμφάνιση μαζί με τα παιδιά της αλλά όχι δημόσια, λίγες ημέρες μετά την μετακόμισή της από το Adelaide Cottage στο Anmer Hall, στο Norfolk του Sandringham, εκεί που το διάστημα αυτό βρίσκεται και ο Κάρολος για να κάνει τις δικές του θεραπείες, για τον καρκίνο τον οποίο αντιμετωπίζει.

ComeBack για την πριγκίπισσα της Ουαλίας:

Η πριγκίπισσα, σύμφωνα με την πρώην ανταποκρίτρια του BBC, Jennie Bond, η οποία βρέθηκε στην περιοχή, φαίνεται να δείχνει σημάδια βελτίωσης της υγείας της και όπως ανέφερε η Bond χαρακτηριστικά, η πρόσκαιρη αυτή μετακόμιση στην εξοχή έδωσε στην Kate την ευκαιρία να βγει εκτός σπιτιού.

Δεν είναι Halloween πλακίτσα! ‘Ένα φάντασμα στοίχειωσε το σπίτι της Kate Middleton και του William

«Η αλλαγή αυτή δείχνει πως η Kate αναρρώνει αργά και σταθερά, την ήθελε αυτή την αλλαγή, μιας και είναι δύσκολο να βλέπεις του τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου όλη την ώρα», τόνισε η Bond.

Τελευταία, και συγκεκριμένα στο πρόσφατο επεισόδιο του ιστορικού Richard Felix με τίτλο Α Right Royal Podcast έγινε γνωστή μια αρκετά τρομακτική ιστορία που αφορά στην πολυτελή κατοικία, των Wales στο Norfolk. Στο πρόσφατο τρομακτικό επεισόδιο του podcast ο ειδικός αποκάλυψε:

«Όταν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μετακόμισαν στο Anmer Hall, εκεί ζούσε το φάντασμα ενός καθολικού ιερέα. Ζούσε εκεί μέχρι τη στιγμή που τον κρέμασαν και τον έπνιξαν για εσχάτη προδοσία. Παρότι είχε εκτελεστεί στο York επέστρεψε στο σπίτι αυτό.

Στο σπίτι άκουγαν τη φωνή του και στην περιοχή κυκλοφορούσε το φάντασμα κάποιου που έμοιαζε με ιερέας. Η Kate με τον William έμαθαν για το φάντασμα ακριβώς πριν μετακομίσουν και ο William αντέδρασε χαλαρά τονίζοντας πως δεν θα μπορούσε να υπάρχει ένα παλιό αρχοντικό δίχως φάντασμα».

Τι δεν θυμάσαι για το Anmer Hall

Το Anmer Hall το έκανε δώρο η βασίλισσα στον William και την Kate το 2011 μετά τον γάμο τους, είναι σπίτι που χτίστηκε τον 18ο αιώνα, βρίσκεται στη μεγάλη έκταση του Sandringham, η ανακαίνισή του κόστισε περίπου 1,5 εκατομμύριο λίρες και ο William έμεινε σε αυτό μαζί με την Kate, τον George και τη Charlotte από το 2015 ως το 2017, τη χρονιά δηλαδή που γεννήθηκε ο Louis και ο William επέστρεψε οικογενειακώς στο Παλάτι.

Πλέον και από το περασμένο καλοκαίρι, η οικογένεια μένει στο Adelaide Cottage αλλά κάθε φορά που τα παιδιά έχουν διακοπές από το σχολείο αλλά και τα Χριστούγεννα πηγαίνουν στο Anmer όπου ο William είχε τονίσει πως θέλει να πηγαίνει γιατί αγαπά την ηρεμία που του προσφέρει ως μέρος. Μέρος ηρεμίας είναι πια και για την Kate το συγκεκριμένο.

Ακόμα μία μετακόμιση για την Kate Middleton και τα παιδιά της με τις ευλογίες του βασιλιά