6 celebrities που άλλαξαν τους στυλίστες τους το 2021 (και καλά έκαναν)!

Sabine Camhi
6 celebrities που άλλαξαν τους στυλίστες τους το 2021 (και καλά έκαναν)!

Ο λόγος που οι αγαπημένοι σου celebs είχαν λίγο διαφορετικό στυλ την χρονιά που πέρασε!

Χώρισες κατά την διάρκεια της πανδημίας; Το ίδιο έκαναν και μερικοί από τους αγαπημένους σου celebrities – αλλά όχι με τους ρομαντικούς τους συντρόφους. Αντιθέτως, μερικές από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στο Χόλιγουντ και όχι μόνο, άλλαξαν τους στυλίστες τους.

Αυτός είναι εν μέρει ο λόγος που όταν οι διάσημοι βγήκαν από τα σπίτια τους το 2021, μερικοί από αυτούς έμοιαζαν λίγο διαφορετικοί. Και δεδομένου ότι έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι η προσωπικότητα κάποιου μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια σημαντικών γεγονότων, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το προσωπικό στυλ μπορεί επίσης να αλλάξει έπειτα από ένα μεγάλο σοκ, όπως για παράδειγμα η πανδημική κρίση.

Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να μάθεις ποιοι είναι οι 6 style icons που άλλαξαν τους στυλίστες τους το 2021.

Hailey Bieber

Για χρόνια, η στυλίστρια της Bieber ήταν η Maeve Reilly. Ανάμεσα στα signature looks της: cropped skirt suits σε πράσινο και μωβ, bandeau tops και μια σειρά από mini φορέματα. Η κορύφωση της ένδοξης συνεργασίας της Bieber και της Reilly; Ένα φόρεμα που περιλάμβανε μια μπεζ pencil φούστα και halter top από τον οίκο LaQuan Smith, το οποίο φόρεσε η Bieber σε συνάντηση με τον πρόεδρο της Γαλλίας.

biebers-n98.jpg

Η Hailey Bieber παραδίδει μαθήματα street style στους δρόμους του Παρισιού



Όταν επέστρεψε στις ΗΠΑ, η Bieber ξεκίνησε να συνεργάζεται με την Karla Welch (η οποία έχει κάνει το styling του συζύγου της Hailey, Justin).


https://www.instagram.com/p/CW8sa5xP7Os/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Hailey Steinfeld

Μπορείς επίσης να ευχαριστήσεις την Karla Welch για το πρώιμο στυλ της Hailee Steinfeld. Ωστόσο, η Steinfeld συνεργάστηκε στην συνέχεια με τη Mimi Cuttrell και τον Rob Zangardi. Αν θέλεις όμως να συγχαίρεις το πρόσωπο πίσω από τα πιο πρόσφατα looks της Steinfeld από την περιοδεία τύπου για το Hawkeye… τότε πρέπει να κάνεις tag τον Jason Rembert.


https://www.instagram.com/p/CWopPL9Pm-U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Kerry Washington

Ο Law Roach, ο στυλίστας της Zendaya και της Céline Dion, ήταν υπεύθυνος και για τις εμφανίσεις της Kerry Washington φέτος. Πριν τον κ. Roach, ο στυλίστας της Washington ήταν ο Joseph Cassell, ο οποίος ευθύνεται για τις πολλές (πολλές, πολλές) εμφανίσεις της Taylor Swift.


https://www.instagram.com/p/CVPLlhWLnvf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy κέρδισε ένα εξώφυλλο στο InStyle φέτος, καθώς και το CFDA Fashion Award – και για καλό λόγο. Η σταρ του Queen's Gambit έχει ήδη κλείσει μια διαφημιστική καμπάνια με την Tiffany & Co. ενώ ονομάστηκε παγκόσμια πρέσβειρα του οίκου Dior. Ο Law Roach είναι πίσω από ορισμένες iconic εμφανίσεις της μέχρι σήμερα, όπως το Barbie-pink Dior φόρεμα στο Venice Film Festival.


https://www.instagram.com/p/CTlH2IaMM1R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Jennifer Lawrence

Η εμφάνιση με το iconic χρυσό Dior φόρεμα της Jennifer Lawrence στα Oscars το 2018, ήταν δημιουργία του δίδυμου Jill Lincoln και Jordan Johnson. Οι δυό τους σήμερα επιμελούνται το στυλ των Kiernan Shipka και Jennifer Garner - αλλά η Jennifer Lawrence πλέον συνεργάζεται με την Kate Young, η οποία φημίζεται για το styling της Selena Gomez και Margot Robbie.


https://www.instagram.com/p/CXLu1-SLHlu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να δεις περισσότερες φωτογραφίες:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Critics' Choice Awards 2021: Το «μυστικό» πίσω από το φόρεμα της Anya Taylor-Joy

Η εγκυμονούσα Jennifer Lawrence με το απόλυτο χρυσό look στην πρεμιέρα του Don't Look Up