Η εγκυμονούσα Jennifer Lawrence με το απόλυτο χρυσό look στην πρεμιέρα του Don't Look Up

Νατάσσα Σχοινά
Η εγκυμονούσα Jennifer Lawrence με το απόλυτο χρυσό look στην πρεμιέρα του Don't Look Up

Η απαστράπτουσα JLaw ήταν το πιο λαμπερό θέμα της βραδιάς! Μας έδωσε έμπνευση να συγκεντρώσουμε τα καλύτερα φορέματα της αγοράς για εσένα που είσαι έγκυος ;) 

Η πολυαναμενόμενη ταινία «Don’t Look Up» του Adam McKay με πολλά από τα μεγαλύτερα αστέρια του Hollywood στο δυναμικό της έκανε την επίσημη πρεμιέρα της. Το Lincoln Center, που αποτέλεσε τον χώρο διεξαγωγής του γεγονότος, είδε ονόματα, όπως αυτό της Jennifer Lawrence, της Meryl Streep, του Leonardo DiCaprio, του Jonah Hill και του Ron Perlman, να έχουν βάλει τα καλά τους για να εντυπωσιάσουν το κοινό που περιμένει πώς και πώς τη 10η Δεκεμβρίου που θα κυκλοφορήσει η ταινία στο Netflix.

jennifer lawrence dont look up premiere

Η Lawrence, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, εμφανίστηκε απαστράπτουσα ντυμένη στα χρυσά με μία maxi, αέρινη δημιουργία του οίκου Dior και κοσμήματα Tiffany & Co.

jennifer lawrence dont look up premiere4


Η Meryl Streep επέλεξε ένα πιο old school look, αποτελούμενο από ένα φόρεμα Marc Jacobs και κοσμήματα Fred Leighton.

jennifer lawrence meryl streep dont look up premiere5


Το pregnancy look της Lawrence εκτός red carpet

Μπορεί η Jennifer Lawrence να φόρεσε το εν λόγω φόρεμα του Dior για το κόκκινο χαλί, όμως, αυτή της η επιλογή δημιουργεί μία πολύ καλή ευκαιρία και απόδειξη ότι τα ρούχα εγκυμοσύνης δε χρειάζεται να είναι ούτε περιοριστικά ούτε βαρετά. Η 31χρονη ηθοποιός φόρεσε ένα φόρεμα που είναι μεν αέρινο και άνετο ώστε να μπορεί να αγκαλιάσει το σώμα της χωρίς να δημιουργεί δυσφορία, όμως, οι πληροφορίες που είχε το ρούχο -χρυσό χρώμα, λάμψεις, διαφάνειες- το έκαναν εξαιρετικά ενδιαφέρον, μοντέρνο και παιχνιδιάρικο.

Κάπως έτσι, συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο όμορφα φορέματα εγκυμοσύνης της αγοράς και σε περιμένουν στην παρακάτω gallery:

Δες και το τρέιλερ της ταινίας:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Beatrice Borromeo είναι το royal style icon που θέλεις να ξέρεις

Το κοινό dress code των δύο Πρώτων Κυριών της Ελλάδας στην υποδοχή του Πάπα Φραγκίσκου

Το εκλεπτυσμένο στυλ της Τatiana Santo Domingo που αξίζει να αντιγράψεις