Critics' Choice Awards 2021: Το «μυστικό» πίσω από το φόρεμα της Anya Taylor-Joy

Critics' Choice Awards 2021: Το «μυστικό» πίσω από το φόρεμα της Anya Taylor-Joy

Η ηθοποιός που κατέκτησε το κοινό με την ερμηνεία της παραδίδει μαθήματα στυλ.

Η επέλαση του ειδώλου που ονομάζεται Anya Taylor-Joy συνεχίζεται με δυναμικούς ρυθμούς. Η ερμηνεία της σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της προηγούμενης χρονιάς, The Queen’s Gambit, έγινε το Internet sensation που όλοι βρέθηκαν να συζητούν. Τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο όσο και για το απαράμιλλο στυλ που ακόμα και μέσα από τα vintage ρούχα εποχής κατάφερε να δώσει.

Η Anya είναι ένα κορίτσι που παίζει με τα μάτια και που ντύνεται με τον αέρα. Τις περισσότερες φορές δε χρειάζεται καν να φορέσει κάτι περίτεχνο για να τραβήξει τα βλέμματα. Μπορεί πολύ απλά να το κάνει με μία κλασική Χολιγουντιανή γραμμή του οίκου Dior, ο οποίος και έφτιαξε το υπέροχο, custom σχέδιο για τις φετινές Χρυσές Σφαίρες που πρόκειται κάθε φορά να ανασύρουμε όταν κατονομάζουμε τις καλύτερες εμφανίσεις του γεγονότος.

https://www.instagram.com/p/CL4qXofpwqA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Για τα Critic’s Choice Awards, η σταρ δε θα άφηνε τα πράγματα στην τύχη τους. Η έμπνευση και το γούστο της μπορούσαν να υποστηρίξουν μόνο ένα σχέδιο εφάμιλλο των Golden Globes. Και αυτό ήρθε ξανά μέσα από το Γαλλικό luxury house που συνόδευσε άλλη μία νίκη της στα βραβεία.

https://www.instagram.com/p/CMI_ckkHxZ_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Στην προκειμένη εμφάνιση, η ηθοποιός επέλεξε μία πιο αέρινη στο τελείωμα δημιουργία, η οποία στο top μέρος της έμοιαζε με τις ενδυμασίες των Αμαζόνων αλλά στην πιο μοντέρνα, κομψή και high-fashion εκδοχή της, συνοδευόμενη από κοσμήματα Bulgari.

Η εικόνα του φορέματος είναι σαφώς εντυπωσιακή, όμως, οι λεπτομέρειες πίσω από τη δημιουργία του, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσες.

Δες επίσης: Critics’ Choice Awards 2021: Οι πιο καλοντυμένες της χθεσινής βραδιάς