Μαύρο νυφικό; Το Pinterest αποκαλύπτει τις πιο δημοφιλείς τάσεις γάμου του 2022

Ιωάννα Τζανή
Μαύρο νυφικό; Το Pinterest αποκαλύπτει τις πιο δημοφιλείς τάσεις γάμου του 2022

Δες τι ψάχνουν περισσότερο οι νύφες.

Αν θέλεις να μάθεις ποια είναι τα κορυφαία wedding trends ανά τον κόσμο για φέτος, το Pinterest μπορεί να σου δώσει μια πολύ καλή εικόνα. Άλλωστε, από την έναρξή του, το online moodboard ήταν ένα από τα πρώτα βήματα που κάνει κάθε νύφη για να προγραμματίσει τον γάμο της.

Από γάμους εμπνευσμένους από το «Brigerton» μέχρι βιώσιμους γάμους, παρακάτω θα βρεις τις κορυφαίες τάσεις που αναφέρει το Pinterest για το 2022.

8 εναλλακτικές ιδέες για να οργανώσεις τον γάμο των ονείρων σου

Πες «ναι» στο μαύρο

Ξέχνα τους «λευκούς γάμους» που είχες συνηθίσει να βλέπεις όλα αυτά τα χρόνια. Πλέον, οι μέλλουσες νυφούλες κατευθύνονται προς το αντίθετο άκρο του χρωματικού φάσματος για νυφικό και διακόσμηση. Το «black dress wedding party», το «black boho wedding dress», το «black wedding cakes», το «dark wedding ideas» και το «dark lovers aesthetic» είναι μερικές από τις αναζητήσεις που πρωταγωνιστούν στο Pinterest.

https://www.instagram.com/p/CadCGT6r0my

Pearlcore

Τον Δεκέμβριο, το Pinterest προέβλεψε την άνοδο της πέρλας και τελικά έπεσε μέσα. Το «pearl wedding», το «pearl wedding dress» και το «pearl cake» είναι όλοι όροι αναζήτησης που σηματοδοτούν μια τάση προς το «pearlcore». Αλλά, πέρα ​​από τα στατιστικά, μπορείς να δεις με τα μάτια σου πόσο trendy έχουν γίνει οι πέρλες φέτος. Από μαργαριταρένια μονόπετρα à la Ariana Grande και Emma Stone μέχρι παπούτσια διακοσμημένα με πέρλες, αυτά τα υπέρλαμπρα κοσμήματα είναι παντού.

Forest vibes

Η έννοια ενός παραμυθένιου γάμου εκλαμβάνεται κυριολεκτικά με όρους αναζήτησης όπως «woodland fairy wedding»,«enchanted forest wedding dress» και «forest wedding ceremony». Από νυφικό σε γηίνους τόνους μέχρι πέπλο κεντημένο με φύλλα, τα forest vibes αποτελούν μια υπέροχη και πρωτότυπη ιδέα γάμου.

Επιρροή από το Bridgerton

Με τη δεύτερη σεζόν του «Bridgerton» στο Netflix, η Regency Era έγινε πηγή έμπνευσης για τις μέλλουσες νύφες. Οι χρήστες του Pinterest ενσωματώνουν τη σειρά στον προγραμματισμό του γάμου τους, αναζητώντας πράγματα όπως «Bridgerton bridal shower ideas» και «Bridgerton’ wedding».

https://www.instagram.com/p/CbhQihpgFfd

Βιώσιμοι γάμοι

Όλο και περισσότερο, η βιωσιμότητα και η φιλικότητα προς το περιβάλλον εισχωρούν στη συλλογική μας συνείδηση. Και οι γάμοι δεν αποτελούν εξαίρεση. Από το φαγητό μέχρι τη διακόσμηση, τις μεταφορές, ακόμη και τοην ένδυση, οι γάμοι μπορούν πραγματικά να δημιουργήσουν μεγάλο περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Έτσι, οι χρήστες του Pinterest αναζητούν όρους όπως «eco-friendly wedding ideas», «reuse wedding dress ideas» και «thrifted wedding decor».