8 εναλλακτικές ιδέες για να οργανώσεις τον γάμο των ονείρων σου

Μαρία Ροδίτη
8 εναλλακτικές ιδέες για να οργανώσεις τον γάμο των ονείρων σου

Ποιος είπε ότι μετά την τελετή του γάμου πρέπει οπωσδήποτε να πας τους καλεσμένους σου σε χώρο δεξιώσεων;

Λευκό νυφικό, μαύρο κοστούμι, ανθοδέσμη, εκκλησία, κτήμα για δεξίωση, παρανυφάκια, μπομπονιέρες… Κάπως γνώριμα σού φαίνονται όλα αυτά, ειδικά αν ετοιμάζεις τον γάμο σου. Σε περίπτωση, όμως, που δεν είστε τόσο συμβατικοί εσύ και ο μέλλοντας σύζυγός σου και εδώ και καιρό οραματίζεστε έναν διαφορετικό και εναλλακτικό γάμο, μπορείτε να τον κάνετε πραγματικότητα.

Υπάρχουν τόσες και τόσες ιδέες για να ζήσετε αυτήν τη διαφορετική μέρα εντελώς αντισυμβατικά, με πρωτότυπο και εντυπωσιακό τρόπο, μετατρέποντας τον γάμο σας στο απόλυτο highlight της ζωής σας. Έτοιμη να πάρεις ιδέες;

Πες μας σε ποιον τύπο bride-to-be ανήκεις, για να βρούμε μαζί το ιδανικό νυφικό για τον γάμο σου!

Εναλλακτικές ιδέες για να διοργανώσεις τον γάμο που ονειρεύεσαι

Μετάτρεψε τον γάμο σου σε… event οινογευσίας

Αντί να κλείσεις ένα συμβατικό κτήμα για τη δεξίωση του γάμου σου, επίλεξε ένα οινοποιείο που διαθέτει χώρο για τέτοιου είδους events και χάρισε σε εσένα, τον σύζυγό σου και τους καλεσμένους σας την απόλυτη εμπειρία οινογευσίας.

Οργάνωσε έναν διπλό γάμο

Αν υπάρχει ένα φιλικό ή συγγενικό ζευγάρι με το οποίο να κάνετε πολύ στενή παρέα, να είστε κοντά και να θέλετε να μοιραστείτε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας, παντρευτείτε μαζί. Θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και για εσάς και για τους προσκεκλημένους σου.

diplos_gamos.jpg

Άσε τη δεξίωση και πήγαινε… για bowling

Δεν θα ήταν τέλειο να παντρευτείτε, να πάρετε τους φίλους σας και να συνεχίσετε κάπου για bowling πίνοντας μπύρες και ποτά; Αρκετά εναλλακτικό, αλλά αν είστε ένα τέτοιο ζευγάρι, γιατί να μην το δοκιμάσετε;

Φόρεσε ό,τι θέλεις

Δεν υπάρχει νόμος που να λέει ότι στον γάμο σου πρέπει να φορέσεις λευκό νυφικό. Μπορείς να φορέσεις νυφικό σε όποιο χρώμα θέλεις ή ένα άλλο φόρεμα που εσένα σε εκφράζει. Άλλωστε, ο γάμος είναι… όλος δικός σου.

Φωτογράφιση στο βουνό

Ποια ηλιοβασιλέματα, ποια golden hour και ποια θάλασσα; Τη διαφορά μπορεί να κάνει στις γαμήλιες φωτογραφίες σου ένα backdrop όπως ένα χιονισμένο βουνό. Εντάξει, αν παντρεύεσαι σύντομα, ίσως προλαβαίνεις να πας μέχρι τον Παρνασσό, γιατί μετά θα λιώσουν τα χιόνια. Διαφορετικά, τους επόμενους μήνες αυτό είναι κομματάκι δύσκολο.

Συνέχισε στην gallery και δες ακόμα 3 ιδέες για να κάνεις εναλλακτικό γάμο!