H Gwyneth Paltrow και η 19χρονη κόρη της πόζαραν με matchy outfit και είναι σαν αδερφές

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Gwyneth Paltrow και η 19χρονη κόρη της πόζαραν με matchy outfit και είναι σαν αδερφές

H Gwyneth Paltrow και η νεαρή Apple Martin μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και «εξαφανίζουν» κάθε διαφορά ηλικίας.

H Gwyneth Paltrow έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της, την 19χρονη Apple και τον 17χρονο Moses, καρπούς του έρωτα με τον πρώην σύζυγο της και frontman των Coldplay, Chris Martin.

Η σταρ της μεγάλης οθόνης και επιχειρηματίας έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι λίγες οι φορές που ποστάρει αυθόρμητα στιγμιότυπα από τη ζωή της όταν κλείνουν οι κάμερες.

Η καταξιωμένη ηθοποιός είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και μια ματιά στο προφίλ της αρκεί για να διαπιστώσεις ότι δεν διαφέρει και πολύ από την κλασική Ελληνίδα μάνα αφού ποζάρει συχνά μαζί με τα παιδιά της.

Οι νέες φωτογραφίες της ηθοποιού και η matchy-matchy εμφάνιση με την κόρη της

Πριν λίγα 24ωρα η Χολυγουντιανή σταρ μοιράστηκε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών όπου την είδαμε να φορά διάφορα looks της γκαρνταρόμπας της.

https://www.instagram.com/p/CwNhK3qOe9-/

Από τις φωτογραφίες που πόσταρε η Paltrow ξεχώρισε αυτή με το matching outfit εκείνης και της κόρης της, Apple Martin.

Μαμά και κόρη ποζάρουν ευδιάθετες στον φακό και φορούν ίδιες γαλότσες σε πράσινο χρώμα. Η ηθοποιός επέλεξε ένα πράσινο καρό σορτς και λευκό τοπ, ενώ η κόρη της ένα εκρού φόρεμα.

Η πρώην του Brad Pitt τον αποθεώνει 25 χρόνια μετά τον χωρισμό τους και ο νυν της το επικροτεί

Τα φετινά γενέθλια της Apple συνέπεσαν με τη Γιορτή της Μητέρας και η διάσημη ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί δημόσια στο κοριτσάκι της κάνοντας μια πολύ τρυφερή αφιέρωση στo Instagram.

https://www.instagram.com/p/CsOy1P8uqI5/

«Χρόνια πολλά άγγελέ μου. Σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι τα γενέθλιά σου φέτος με τη Γιορτή της Μητέρας, μια ταιριαστή σύζευξη, μια διπλή γιορτή για σένα και γι’ αυτό που μου έχεις δώσει – το ΔΩΡΟ να είμαι η μαμά σου. Σ’ αγαπώ τόσο βαθιά και ολοκληρωτικά, που δεν μπορεί να εκφραστεί. Το να σε βλέπω ως 19χρονη γυναίκα γεμίζει την καρδιά μου με σχεδόν αβάσταχτη αγάπη, υπερηφάνεια και νόημα! Δεν μπορώ να το αντέξω! Σε ευχαριστώ που μου έφτιαξες πρωινό, θα σου φτιάξω δείπνο! Σ’ αγαπώ τόσο πολύ, για πάντα! Μαμά», έγραψε πριν λίγους μήνες η διάσημη ηθοποιός.

Μαμά και κόρη μοιάζουν υπερβολικά και κάθε κοινή τους φωτογραφία το αποδεικνύει περίτρανα.

https://www.instagram.com/p/CUR8q67oo2e/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με την 19χρονη κόρη της.

Πηγή κεντρικής: gwynethpaltrow