Η Gwyneth Paltrow θέλει να είναι «στο τώρα» και θα κάνει διάλειμμα από τα social media

Η Gwyneth Paltrow θέλει να είναι «στο τώρα» και θα κάνει διάλειμμα από τα social media
Invision

Η Gwyneth Paltrow κάνει μεγάλες ανακοινώσεις και αλλαγές για την οικογένειά της και την ίδια, και η πρώτη αλλαγή αφορά στα social media και στον ξενώνα της.

Η διάσημη ηθοποιός και ιδρύτρια του Goop, Gwyneth Paltrow, ανακοίνωσε πρόσφατα την απόφασή της να κάνει ένα απαραίτητο διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τι την έστρεψε σε αυτό και ποια άλλη marketing αλλαγή θα κάνει στο σπίτι της;

Η Gwyneth Paltrow αγκαλιάζει το τώρα

Σε μια ανάρτησή της στο Instagram που τη δείχνει να κάθεται κάτω από ένα δέντρο σε μια ήρεμη νύχτα, εξέφρασε την πρόθεσή της να αγκαλιάσει την ενέργεια της πανσελήνου και να δουλέψει για να είναι παρούσα στο τώρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Κάτω από μια φωτογραφία που την έδειχνε να κάθεται κάτω από ένα δέντρο τη νύχτα, η Paltrow έγραψε: "Παίρνω αυτήν την ενέργεια της πανσελήνου μαζί μου καθώς κάνω ένα διάλειμμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα δουλέψω για να είμαι παρούσα. Καλό καλοκαίρι".

https://www.instagram.com/p/Cvc6Ra0OiLj/

Στα σχόλια υπήρξε ένα άμεσο κύμα υποστήριξης από τους θαυμαστές της, οι οποίοι έδειξαν κατανόηση αλλά και θλίψη για την είδηση ότι η Paltrow θα είναι ανενεργή για λίγο καιρό. Κάποιοι παρακάλεσαν την Paltrow να μην τους "εγκαταλείψει" και άλλοι ευχήθηκαν να "απολαύσει το υπόλοιπο του καλοκαιριού".

High summer: Η Gwyneth Paltrow έχει ένα νέο αγαπημένο summer top που φόρεσε ξανά στα Hamptons

Ένας χρήστης του Instagram έγραψε: "Ελπίζω να μην είναι για κάποια κακά σχόλια που κάνουν κάποιοι απογοητευμένοι άνθρωποι… Οι αναρτήσεις σου είναι γεμάτες θετική ενέργεια".

Η Gwyneth Paltrow βέβαια δεν είναι η μόνη celebrity που ανακοίνωσε πρόσφατα μια παύση από τα social media. Μόλις τον περασμένο μήνα ο Chris Evans, ανακοίνωσε ότι θα κάνει κι αυτός ένα διάλειμμα και ομοίως η Drew Barrymore ανακοίνωσε μια παύση στη δραστηριότητά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την επιθυμία της να περάσει το καλοκαίρι της σε αναζήτηση "περιπετειών".

Pause στα social media, play στο IRL

Αν και θα είναι μακριά από τον digital κόσμο, η 50χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός βρήκε έναν άλλο τρόπο να επικοινωνεί με τους θαυμαστές της. Σε συνεργασία με την Airbnb, άνοιξε τον ξενώνα της στο Montecito για μια εμπειρία διαμονής μιας νύχτας, ξεκινώντας από τις 15 Αυγούστου.

Η ιδρύτρια του Goop μίλησε για την έμπνευσή της να προσφέρει τη διαμονή σε ένα βίντεο στο Instagram που περιλάμβανε επίσης μια πλήρη ξενάγηση στο ακίνητο:

"Η μοναξιά είναι μια ανθρώπινη κατάσταση, αλλά τα τελευταία χρόνια, η αυξημένη απομόνωση και η έλλειψη κοινότητας έχει κάνει τη ζωή μας ακόμα πιο κατακερματισμένη", έγραψε μαζί με το tτο clip. "Η @airbnb είχε τη λαμπρή ιδέα να κάνουμε κάτι για να κάνουμε τον κόσμο λίγο λιγότερο μοναχικό, γι' αυτό και σας προσκαλώ να έρθετε να μείνετε στον ξενώνα μου στο Montecito για μια νύχτα".

https://www.instagram.com/reel/CvaMUHTMlPN/

Στο βίντεο που μοιράστηκε η ηθοποιός του Shakespeare In Love, καλωσόρισε τους followers στην ιδιοκτησία της στην κομητεία Santa Barbara για μια περιήγηση στους χώρους.

Η Gwyneth Paltrow κερδίζει το δικαστήριο και γίνεται το νέο court Fashion Icon - Όλες οι εμφανίσεις

Στο βίντεο, η Gwyneth Paltrow περιέγραψε τις παροχές του σπιτιού που μπορεί να φανούν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα για τον επισκέπτη της - όπως μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μια κάβα κρασιών και μια πισίνα που βρίσκεται μέσα στη φύση με θέα που κόβει την ανάσα.