Lip contouring, xρωματιστό eyeliner και όλες τάσεις στο μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα

Ευαγγελία Αλπίδου
Lip contouring, xρωματιστό eyeliner και όλες τάσεις στο μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα
Alessandro Zeno/IMAXTREE.COM

Αντίο μαύρο eyeliner! Επίλεξε ένα χρωματιστό eyeliner σε ροζ, μπλε ή πορτοκαλί απόχρωση για να φωτίσεις το βλέμμα σου.

Είμαστε ήδη δύο μήνες στο 2024 και ήδη ανυπομονούμε για το τι μας επιφυλάσσουν οι επόμενοι δέκα, αφού καθημερινά νέα trends κάνουν την εμφάνισή τους στο χώρο της ομορφιάς. Βλέπουμε τάσεις από τα αγαπημένα 90s και 00s να κάνουν ένα δυνατό come back, δημιουργώντας τα πιο σύγχρονα makeup looks.

Το lip contouring που έκαναν στα χείλη τους τα super models τη δεκαετία του 90', έρχεται αυτή τη χρονιά να πρωταγωνιστήσει στο μακιγιάζ μας. Clean βάσεις θα κάνουν το δέρμα να ακτινοβολεί φρεσκάδα και λάμψη, ενώ διακριτικές πινελιές με χρώμα θα έρθουν να φωτίσουν τα monotones outfits. Το σίγουρο είναι ότι ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και μπορούν να απογειώσουν ακόμα και το πιο casual look. Είσαι έτοιμη να μάθεις τις 4 τάσεις στο μακιγιάζ που θα κυριαρχήσουν παντού αυτή τη χρονιά;

Valentine’s Day: 10 μίνιμαλ manicure που θα θες να τα κάνεις ακόμα και αν είσαι single!

Lip contouring

Murad-HC-clp-F23-015.jpg

Στην συγκεκριμένη τάση, το μυστικό κρύβεται στο περίγραμμα των χειλιών το οποίο είναι ελαφρώς πιο έντονο σε σχέση με το εσωτερικό χρώμα των χειλιών. Στα 90s το περίγραμμα γινόταν με ένα καφέ μολύβι για ένα πιο φυσικό και smooth αποτέλεσμα. Αυτό το εφέ κάνει τα χείλη να φαίνονται καλοσχηματισμένα και ζουμερά. Πρόσθεσε λίγη mascara και είσαι έτοιμη!

Χρωματιστό eyeliner

Herrera-bks-F23-050-(1).jpg

Αντίο μαύρο eyeliner! Επίλεξε ένα χρωματιστό eyeliner σε ροζ, μπλε ή πορτοκαλί απόχρωση για να φωτίσεις το βλέμμα σου. Τα colourful eyeliners μπορούν να φορεθούν όλο τον χρόνο και να χαρίσουν χρώμα στα neutral looks.

Coquette trend

@cwoodhair.png

@cwoodhair

To coquette trend το βλέπουμε τόσο στα μαλλιά όσο και στο μακιγιάζ. Στα μαλλιά ο κύριος πρωταγωνιστής είναι οι φιόγκοι, ενώ στο μακιγιάζ οι ροζ αποχρώσεις. Ροδαλά ζυγωματικά, peachy κραγιόν και παστέλ σκιές χαρίζουν μία νεανική όψη στην επιδερμίδα. Για να ολοκληρώσεις το coquette style πρόσθεσε μία κορδέλα στα μαλλιά και είσαι έτοιμη!

'90s monochrome

@ninapark2.png

@ninapark

Η χρωματική παλέτα της δεκαετίας του 90' με τις ουδέτερες, latte αποχρώσεις έρχεται αυτή τη χρονιά να δημιουργήσει ακαταμάχητα smokey eyes και κεραμιδί χείλη. Είναι ένα trend που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και χαρίζει ένα γλυκό και ζεστό beauty look.

3 σημεία που μπορείς να εφαρμόσεις το ρουζ για πιο νεανική όψη της επιδερμίδας