3 σημεία που μπορείς να εφαρμόσεις το ρουζ για πιο νεανική όψη της επιδερμίδας

Ευαγγελία Αλπίδου
3 σημεία που μπορείς να εφαρμόσεις το ρουζ για πιο νεανική όψη της επιδερμίδας

Μήπως χρησιμοποιείς λάθος το ρουζ στο μακιγιάζ σου; Ήρθε η στιγμή να μάθεις την αλήθεια!

Το ρουζ είναι το «μαγικό» προϊόν που μπορεί με μία μόνο κίνηση να φωτίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Είναι ένα από τα beauty items που υπάρχουν σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ, γι' αυτό σε αυτό το άρθρο θα σου δείξουμε με ποιον άλλον τρόπο μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις.

Πλέον, οι τάσεις θέλουν το ρουζ να εφαρμόζεται επάνω ακριβώς στο σημείο που μπαίνει το highlighter. Το ρουζ επάνω στα ζυγωματικά δημιουργεί μία ανοδική όψη στην επιδερμίδα που σμιλεύει τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Το καφέ μολύβι είναι το νέο μαύρο! 3 tips για να το χρησιμοποιήσεις στο μακιγιάζ σου

Προσοχή! Είναι σημαντικό να το τοποθετήσεις στο σωστό σημείο γιατί αν το εφαρμόσεις πιο κάτω μπορεί το πρόσωπο να δείχνει πιο πλατύ.

Στην αγορά, υπάρχουν ρουζ σε μορφή σκόνης και σε υγρή υφή. Τα ρουζ με υγρή υφή, χαρακτηρίζονται ως multitasker προϊόντα καθώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και σε άλλα σημεία του προσώπου και να δημιουργήσουμε ένα νεανικό και ξεκούραστο μακιγιάζ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να scrollάρεις...

Costelloe-clp-S24-007.jpg

Μάτια

Η ροζ σκιά πάνω στο κινητό βλέφαρο δημιουργεί ένα ποπ makeup look που μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ. Τοποθέτησε λίγο από το ρουζ σε στικ επάνω στα βλέφαρα και σε δευτερόλεπτα το βλέμμα σου θα δείχνει πιο φωτεινό. Πρόσθεσε λίγη μαύρη mascara και είσαι έτοιμη! Αν θες ένα πιο funky αποτέλεσμα μπορείς αντί για την κλασική μαύρη mascara να επιλέξεις μία ροζ -total pink eye looks- ή μία μπλε.

Χείλη

Τα ροζ και τριανταφυλλένια χείλη γλυκαίνουν και κολακεύουν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου. Χρησιμοποίησε πρώτα ένα nude μολύβι χειλιών για το περίγραμμα και στη συνέχεια εφάρμοσε το ρουζ σε μορφή στικ επάνω σε όλη την επιφάνεια των χειλιών. Τέλος, αν θες ένα glossy εφέ μπορείς να προσθέσεις ένα διάφανο lip gloss και μέσα σε χρόνο dt θα έχεις δώσει χρώμα σε το πρόσωπό σου.

Ζυγωματικά

Αν εφαρμόζεις το ρουζ επάνω στα «μήλα» του προσώπου, ήρθε η στιγμή να το σταματήσεις! Σύμφωνα με τους makeup artists και τις τάσεις στα social media, για ένα πιο σύγχρονο και ανορθωμένο βλέμμα, είναι καλό το ρουζ να εφαρμόζεται στο σημείο που μπαίνει το highlighter. Το ρουζ σε εκείνο το σημείο σμιλεύει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά. Μία δοκιμή θα σε πείσει!

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο λαχταριστά και λεπτόρευστα ρουζ που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Εμείς τα χρησιμοποιούμε ξανά και ξανά. Ρίξε μία ματιά...