Η Τζένη Θεωνά με cat eye look -3 προϊόντα για να πετύχεις το μακιγιάζ της

Ευαγγελία Αλπίδου

Πρόκειται για ένα μακιγιάζ που αναδεικνύει το βλέμμα με τον πιο σέξι τρόπο.

Το cat eye look είναι το μακιγιάζ που κυριάρχησε στις πασαρέλες της σεζόν. Πρόκειται για ένα μακιγιάζ που αναδεικνύει το βλέμμα με τον πιο σέξι τρόπο. Στο συγκεκριμένο eye look, το eyeliner είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Είναι το προϊόν που θα δημιουργήσει ένα ανορθωμένο βλέμμα, που θα μοιάζει με το βλέμμα της γάτας, εξού και το όνομα «cat eye look».

Laquan-Smith-F24-002a.jpg

Η Τζένη Θεωνά με τέλειο cat eye look

Και θα μας ρωτήσεις τώρα πώς εμπνευστήκαμε το cat eye look... Ε, λοιπόν, εκεί που κάναμε scroll στη ροή στο Instagram, πέσαμε επάνω στο ποστ της αγαπημένης Τζένη Θεωνά. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός και παρουσιάστρια μας έχει συνηθίσει σε stylish outfits και σε iconic beauty looks. Μέσα από το προφίλ της στα social media, βλέπουμε ιδέες για office looks και περίτεχνα χτενίσματα που μπορούν να μας συντροφεύσουν από το πρωί ως το βράδυ. Αυτή την φορά όμως την προσοχή μας την τράβηξε το ultra chic μακιγιάζ της. Η Τζένη Θεωνά, έκανε ένα εντυπωσιακό cat eye look το οποίο τόνιζε ακόμα περισσότερο τα καστανοπράσινα μάτια της.

431481397_924843626020631_1008816465965646784_n.jpg

@jennytheona

Το μακιγιάζ της ήταν σε γήινες αποχρώσεις matchy-matchy με το μπεζ suit set που επέλεξε να φορέσει. Στο κινητό βλέφαρο είχε μπεζ, καφέ και γκρι eyeshadows που σε συνδυασμό με το μαύρο eyeliner δημιουργούσαν το τέλειο cat eye look. Τα ζυγωματικά της είχαν μία ροδακινί απόχρωση, ενώ τα χείλη της ήταν nude κοντά στο φυσικό της χρώμα. Όλη η ένταση στο μακιγιάζ ήταν στο βλέμμα της!

Τα cat eyes, ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα και σε κάθε σχήμα ματιών. Για να πετύχεις το τέλειο cat eye look θα χρειαστείς τα παρακάτω beauty items.

Lip contouring: 3 tips για να πετύχεις τα σαρκώδη χείλη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

1. Eyeshadows

MAX-FACTOR-MASTERPIECE-NUDE-EYESHADOW-PALETTE.png

MAX FACTOR, MASTERPIECE NUDE EYESHADOW PALETTE

Αφού τοποθετήσεις επάνω στο κινητό βλέφαρο το primer ματιών, στη συνέχεια τοποθέτησε μία μπεζ σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού και όσο πηγαίνεις με το πινέλο προς τα έξω πρόσθεσε τις πιο σκούρες καφέ αποχρώσεις.

2. Υγρό eyeliner

L'OREAL-PARIS-Infaillible-24H-Grip-Precision-Felt-Eyeliner.png

L'ORÉAL PARIS, INFAILLIBLE 24H GRIP PRECISION FELT EYELINER

Το υγρό eyeliner σε μορφή στυλό θα σε βοηθήσει να πετύχεις την τέλεια λεπτή γραμμή και να δημιουργήσεις το cat eye εφέ. Ξεκίνα από την εσωτερική γωνία του ματιού και όσο βγαίνεις προς τα έξω -επάνω ακριβώς στις βλεφαρίδες- μπορείς να παχύνεις ελαφρώς τη γραμμή. Μην ξεχάσεις η γραμμή του eyeliner να έχει ανοδική πορεία για να πετύχεις το τέλειο ανορθωμένο βλέμμα.

3. MASCARA

MAYBELLINE-Lash-Sensational-Sky-High-Cosmic-Black.png

MAYBELLINE, LASH SENSATIONAL SKY HIGH COSMIC BLACK

Τέλος, μία καλή μαύρη mascara είναι αυτή που θα ολοκληρώσει το cat eye look. Αν είσαι καλεσμένη σε κάποιο event ή σε κάποια ειδική περίσταση μπορείς να προσθέσεις λίγες τουφίτσες από ψεύτικες βλεφαρίδες στην άκρη του ματιού σου και χαρίσεις ένα level up στο βλέμμα σου, πάντα όμως σε συνδυασμό με τη mascara.

Good luck, Queen!

Strawberry girl! 8 αρώματα που «μυρίζουν» θηλυκότητα