Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε τα μαλλιά της ξανθά με πινελιές από τα 90s

Η Κατερίνα, πήγε στο κομμωτήριο για να περάσει μόνο μία ρίζα και τελικά έφυγε ξανθιά.

Μήπως τα trends από τα 90s ήρθαν για να μείνουν; Η αλήθεια είναι πως οι τάσεις συνεχώς έρχονται και παρέρχονται. Δηλαδή, πολλά beauty trends που άνθισαν τη δεκαετία του 90' και 00' έρχονται να ξανά συστηθούν πιο σύγχρονα κι ανανεωμένα.

Ένα από αυτά είναι τα curtain bangs και οι ξανθές ανταύγειες. Ναι, τα φραντζάκια είναι πάλι στη μόδα. Είναι αυτές οι μικρές, διακριτικές τούφες οι οποίες πλαισιώνονται αριστερά και δεξιά από το πρόσωπο και κολακεύουν ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του. Επιπλέον, μέσα από τα μαλλιά ξεπηδούν ανταύγειες σε αποχρώσεις που θυμίζουν το χρώμα της αλατισμένης καραμέλας, χαρίζοντας μία γλυκιά και φωτεινή απόχρωση σε όλο το look.

Η Τζένη Θεωνά με cat eye look -3 προϊόντα για να πετύχεις το μακιγιάζ της

431289329_18419553259065440_3015182603610049261_n.jpg

@katerina_papoutsaki

Πινελιές από τα 90s

Το hair trend από τα 90s, φαίνεται πως το υιοθέτησε στα μαλλιά της η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια Κατερίνα Παπουτσάκη. Η Κατερίνα, μας έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται τις αλλαγές, καθώς έχει επιλέξει αρκετές φορές να αλλάξει το μήκος και το χρώμα των μαλλιών της. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός αποχαιρέτησε τη σοκολατένια απόχρωση και επέλεξε ξανθές ανταύγειες. Οι ζεστές ανταύγειες ξεπηδούσαν μέσα από τα μαλλιά, ενώ ο συνδυασμός με τα curtain bangs γλύκαινε ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά της.

Στο story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα έγραψε συγκεκριμένα: «Blonde hair, don't care!» 90s vibes...

https://www.instagram.com/p/C22Iyg7oXXW/

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε ότι πήγε στο κομμωτήριο για να περάσει μόνο μία ρίζα και τελικά έγινε ξανθιά. Η ηθοποιός έχει υιοθετήσει ξανά στα μαλλιά της ξανθές ανταύγειες, ενώ για την ανάγκη ενός ρόλου, χρειάστηκε να τα βάψει όλα ξανθά. Συγκεκριμένα, είχε υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο σίριαλ «Έχω ένα μυστικό».

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές φωτογραφίες της Κατερίνας Παπουτσάκη με ξανθές ανταύγειες. Ρίξε μία ματιά...

Brit Awards 2024: Πώς θα πετύχεις το cat eye look της Dua Lipa -7 beauty looks που ξεχωρίσαμε