Ξενύχτησες στα Oscars; Αυτές οι μάσκες προσώπου θα επαναφέρουν τη χαμένη λάμψη σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Ξενύχτησες στα Oscars; Αυτές οι μάσκες προσώπου θα επαναφέρουν τη χαμένη λάμψη σου

6 μάσκες προσώπου που θα «ξεδιψάσουν» το κουρασμένο και αφυδατωμένο δέρμα σου.

Ξενύχτησες κι εσύ για τα χθεσινά βραβεία Oscars 2024; Μην ανησυχείς, σε νιώθουμε! Η αλήθεια είναι πως άξιζε τον κόπο, αφού η αγαπημένη μας Emma Stone ήταν από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς με τη μοναδική ερμηνεία της στο «Poor Things». Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές που έχουμε να θυμόμαστε, είναι επίσης όταν ο Ryan Gosling ανέβηκε επάνω στη σκηνή και τραγούδησε το «I'm Just Ken» με τον Slash των Guns and Roses.

Όσκαρ 2024: Πώς θα αντιγράψεις τις 4 beauty τάσεις που θα επικρατήσουν παντού αυτή τη χρονιά

Βέβαια, όταν η επόμενη μέρα είναι Δευτέρα και ξεκινάει με δουλειά στο γραφείο, ίσως να το είχες ξανά σκεφτεί το ξενύχτι των Όσκαρ... Η κούραση στην επιδερμίδα είναι κάτι που δυστυχώς δεν κρύβεται και αποτυπώνεται επάνω στο δέρμα και κάτω από την περιοχή των ματιών. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα boost ενυδάτωσης, που θα επαναφέρει τη χαμένη λάμψη της επιδερμίδας σου.

Τα δύο manicure που ξεχωρίσαμε από τα Oscars 2024 και οι κωδικοί για να τα αντιγράψεις

pexels-anastasia-bekker-20439891.jpg

Σε χρόνο dt επαναφέρουν τη χαμένη λάμψη της επιδερμίδας

Οι μάσκες προσώπου θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα και θα χαρίσουν σε χρόνο dt λάμψη στο βλέμμα ακόμα κι αν έχεις κοιμηθεί λιγότερο από 5 ώρες. Επίλεξε μάσκες προσώπου που περιέχουν Βιταμίνη C και brightening συστατικά οι οποίες θα φωτίσουν το βλέμμα και θα σου προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση. Οι μάσκες σε μορφή κρέμας εφαρμόζονται με τα δάχτυλα και αφού περάσει ο απαραίτητος χρόνος και απορροφηθούν τα συστατικά, αφαιρείς το προϊόν με χλιαρό νερό. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα δεις άμεση λάμψη στην επιδερμίδα σου.

Το beauty departement του queen δεν θα σε άφηνε έτσι μετά από μία τόσο δύσκολη νύχτα... Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές μάσκες προσώπου που θα «ξεδιψάσουν» το κουρασμένο και αφυδατωμένο δέρμα. Πρόσθεσέ τες στο νεσεσέρ σου για να τις έχεις μετά από τα ξενύχτια και τα after parties. Ρίξε μία ματιά...

Baby blue nails: Το μανικιούρ που κάνει τα άκρα να φαίνονται ultra chic