The Queen's Experts: Πώς να εφαρμόσεις το concealer για να φωτίσεις το βλέμμα σου

Ευαγγελία Αλπίδου

Η makeup artist της Kendal Jenner και της Hailey Bieber μας δείχνει τη νέα τεχνική με την οποία εφαρμόζει το concealer.

Όσο μεγαλώνω τόσο καταλαβίνω την αξία που έχει το concealer στο καθημερινό μου μακιγιάζ. Είναι σαν «μαγικό ραβδί» που με μία κίνηση «εξαφανίζει» την κούραση από το βλέμμα μου. Η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι από τα πιο ευαίσθητα σημεία του προσώπου. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι λίγο να μην κοιμηθούμε καλά, λίγο το άγχος και το στρες, οι μαύροι κύκλοι κάνουν έφοδο!

Μύθος Vs Αλήθεια! Φαίνονται περισσότερο οι μαύροι κύκλοι με το concealer;

Το concealer, λοιπόν, είναι το προϊόν που κάνει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο, πραγματικά αόρατο. Παρόλα αυτά, όπως και τα περισσότερα καλλυντικά αν δεν το τοποθετηθείς με τον σωστό τρόπο, μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα, δηλαδή, να εντείνει το πρόβλημα αντί να το μειώσει. Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί στο TikTok, ένα εύκολο και γρήγορο hack το οποίο χρησιμοποιούν οι beauty lovers και οι makeup artists για ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. Και όλα αυτά χρησιμοποιώντας μόνο το concealer.

3 απλές κινήσεις για ένα φυσικό lift up

maryphillips_1710187550_3321616381698231123_521075465.jpg

@maryphillips

Συγκεκριμένα, η Mary Phillips, η makeup artist της Kendal Jenner και της Hailey Bieber ανέβασε ένα video στο TikTok, στο οποίο μας δείχνει τη νέα τεχνική με την οποία εφαρμόζει το concealer. Δες το video:

Genius! 3 tips για να μην «σπάει» το concealer κάτω από την περιοχή των ματιών

Όπως είδες και στο video αντί να τοποθετήσει το concealer σε όλη την επιφάνεια κάτω από τα μάτια, το εφαρμόζει μόνο σε τρία σημεία.

  • Δίπλα από τα ρουθούνια (στη μύτη)
  • Στην εσωτερική γωνία του ματιού
  • Και τέλος, στην εξωτερική γωνία του ματιού

Με ένα beauty blender αρχίζει και ταμπονάρει το concealer έτσι ώστε να γίνει ένα με την επιδερμίδα της. Προσοχή! Οι κινήσεις της έχουν φορά προς τα επάνω, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ενός φυσικού lift up! Έτσι, με τρία απλά βήματα και με λίγη ποσότητα concealer το βλέμμα φαίνεται πιο ξεκούραστο, ανορθωμένο και φωτεινό. Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις!

L'OREAL-PARIS-Infaillible-24H-More-Than-Concealer.png

L' OREAL PARIS, INFAILLIBLE 25H MORE THAN CONCEALER

Ηλεκτρικό οξύ: Το νέο συστατικό που καταπολεμά την ακμή