Mani-Pedi: Η Φαίη Σκορδά επιλέγει το φλογερό κόκκινο βερνίκι για την άνοιξη

Το αγαπημένο χρώμα της Φαίης αυτή την εποχή είναι το κόκκινο. 

Το κόκκινο βερνίκι είναι το πιο κομψό και διαχρονικό χρώμα. Μαζί με το nude, το μαύρο και το γαλακτερό είναι από τις must επιλογές που οι περισσότερες κοπέλες υιοθετούν στο manicure τους. -Το ίδιο κι εγώ! Αν ρωτήσεις τις φίλες μου, ποιο είναι το χρώμα που επιλέγω ξανά και ξανά στα νύχια μου, θα σου απαντήσουν ομόφωνα, το κόκκινο!

https://www.instagram.com/p/C5f-V18M6Ss/

Florals for Spring! 7 ανοιξιάτικα manicure που θα ταιριάξουν τέλεια με όλα τα outfits σου

Το κόκκινο manicure είναι all time classic!

Το κόκκινο το λατρεύω! Θεωρώ, ότι είναι το πιο σαγηνευτικό χρώμα που αποπνέει θηλυκότητα και σεξαπίλ. Υπάρχουν δεκάδες αποχρώσεις κόκκινου, γι’ αυτό αποκλείεται να μην βρεις την ιδανική που θα δέσει τέλεια με τον τόνο της επιδερμίδας σου. Τα κόκκινα βερνίκια τα επέλεγαν παλιά οι μεγαλύτερες stars του Hollywood, ενώ συνεχίζουν να θεωρούνται all time classic. Επίσης, αν δεν ξέρεις τι nail arts να κάνεις στη μανικιουρίστ σου, το κόκκινο βερνίκι μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, ενώ θα κάνει τα άκρα σου να φαίνονται περιποιημένα και chic.

https://www.instagram.com/p/C4_Oightqlc/

Olive manicure: Η ultra chic απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας

Η Φαίη επιλέγει το κόκκινο βερνίκι για την άνοιξη

Φαίνεται, πως το κόκκινο βερνίκι είναι μία από τις αγαπημένες επιλογές της Φαίης Σκορδάς. Η παρουσιάστρια έχει πάντα περιποιημένα τα άκρα της και τις περισσότερες φορές επιλέγει το φλογερό κόκκινο χρώμα στο manicure της. Πιο συγκεκριμένα, επιλέγει το φωτεινό κόκκινο στο mani και το pedi της. Matchy-matchy red nails! Η αλήθεια είναι πως το κόκκινο χρώμα δεν έχει περιορισμούς, ταιριάζει με πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς. Η Φαίη, έχει πάντα το σχήμα του manicure της αμυγδαλωτό και μακρύ, κάνοντας τα δάχτυλα της να φαίνονται λεπτεπίλεπτα.

Snapinsta.app_435793969_2072679689780312_1098029588127725779_n_1080.jpg

@fayskorda

Το κόκκινο είναι το χρώμα της φωτιάς, του πάθους και της αγάπης, ενώ συμβολίζει τον ρομαντισμό και την εσωτερική δύναμη που κρύβει η κάθε γυναίκα μέσα της. Επιπλέον, είναι ένα έντονο και φωτεινό χρώμα που αναδεικνύει τέλεια την ηλιοκαμένη επιδερμίδα τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίλεξε ένα κόκκινο βερνίκι με πορτοκαλί υποτόνους και... φώτισε τα άκρα και τα ανοιξιάτικα outfits σου, όπως ακριβώς και η αγαπημένη Φαίη Σκορδά. Let's do it|!

Στην παρακάτω gallery θα δεις όλες τις φορές που η Φαίη Σκορδά έχει επιλέξει το κόκκινο βερνίκι στο manicure της. Ρίξε μία ματιά...

Messy ponytail: Το κομψό και all day χτένισμα στο οποίο ορκίζεται η Κατερίνα Καινούργιου