Κατερίνα Καινούργιου: Βρήκε την τέλεια πρόταση για το ανοιξιάτικο στυλ στο γραφείο

Κατερίνα Καινούργιου: Βρήκε την τέλεια πρόταση για το ανοιξιάτικο στυλ στο γραφείο

Με τρία κλασικά κομμάτια που έχεις σίγουρα στη ντουλάπα σου.

Όσες διαφορετικές προτάσεις και αν έχεις για το look του γραφείου, ποτέ δεν είναι αρκετές. Είναι το πρώτο πράγμα με το οποίο πρέπει να ασχοληθείς το πρωί και το σύνολο που σε ακολουθεί σε όλα εκείνα τα tasks της ημέρας σου, τόσο εντός όσο και εκτός γραφείου. Για αυτό και καλό είναι να συγκεντρώνει πολλά, διαφορετικά στοιχεία που να το κάνουν από τη μία άνετο και βολικό και από την άλλη άκρως εντυπωσιακό και stylish. Η Κατερίνα Καινούργιου παρόλο που η πρωινή της εκπομπή δεν είναι ένα πρόγραμμα ενημέρωσης, έχει αγαπήσει τελευταία πολύ το office style.

Peach Fuzz: Η άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή για να φορέσεις το χρώμα της Pantone για το 2024

https://www.instagram.com/p/C5lcvpeI0PV/

Η αλήθεια είναι πως μας είχε συνηθίσει σε πιο ανάλαφρες εμφανίσεις με φορέματα και mini φούστες, που της ταιριάζουν πολύ και αναδεικνύουν τη θηλυκή της πλευρά. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν έχει και άλλα χαρακτηριστικά που θέλει να τονίσει και τώρα που διανύει την office style era της, την βλέπουμε να αντικαθιστά τις φούστες και τα φορέματά της με αυστηρά κοστούμια και παντελόνια.

https://www.instagram.com/p/C5WB2mVITgb/

Τα 3 piece sets είναι το αγαπημένο ανοιξιάτικο σύνολο της Κατερίνας Καινούργιου.

Όταν ακούς τη φράση 3 piece set συνήθως σκέφτεσαι ένα κοστούμι και ένα ακόμα τρίτο item που το συμπληρώνει. Αυτό που ίσως δεν έχεις σκεφτεί είναι πώς να βάλεις στην πραγματικότητα και κάποια ακόμα items της ντουλάπας σου στο ίδιο παιχνίδι και να δημιουργήσεις νέα σετ για το γραφείο με τα ρούχα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. Η Κατερίνα Καινούργιου για παράδειγμα συνδύασε ένα chic, γκρι κοστούμι με ένα από τα αγαπημένα της cropped τοπάκια, επιλέγοντας ένα κομμάτι στο ίδιο χρώμα με αυτό του κοστουμιού της. Έτσι το έκανε αμέσως πιο sexy και θηλυκό, χωρίς να μπερδέψει την office ταυτότητα του look.

Στη δεύτερη περίπτωση μας έδειξε ένα πιο απλό σύνολο με μπεζ παντελόνι, σακάκι και matching γιλέκο, το οποίο η Κατερίνα συνηθίζει να φοράει ως εναλλακτικό top, αντί για ένα πουκάμισο για παράδειγμα. Μην ξεχνάς ότι δεν χρειάζεται το γιλέκο που θα φορέσεις να είναι οπωσδήποτε σετ με το κοστούμι σου.

Τζιν, καμπαρντίνα και sneakers: Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον πιο κλασικό συνδυασμό της άνοιξης

Shop the look: