French manicure: 4 εναλλακτικοί τρόποι για να το πετύχεις εύκολα και μόνη σου

French manicure: 4 εναλλακτικοί τρόποι για να το πετύχεις εύκολα και μόνη σου

Το French manicure είναι το μόνο σχέδιο στα νύχια που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα συνεχίσει να παραμένει all time classic...

Αν υπάρχει ένα manicure που χαρακτηρίζεται για την κομψότητα του, τότε αυτό είναι αναμφισβήτητα το French manicure! Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει κάνει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή της, τα νύχια της γαλλικό. Είναι το σχέδιο που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα συνεχίσει να παραμένει, all time classic.

Πολλές φορές δοκιμάσαμε να πετύχουμε αυτή τη διακριτική λευκή γραμμή μόνες μας στο σπίτι, αλλά δεν το πετύχαμε. Όσο εύκολο μπορεί να φαίνεται, άλλο τόσο δεν είναι! Θα μου πεις γι’ αυτό υπάρχουν οι nail experts, για να μπορούμε να κλείνουμε το ραντεβού μας και να κάνουμε τα πιο τρελά σχέδια, αλλά πολλές κοπέλες τα καταφέρνουν εξίσου καλά και μόνες τους.

unknown_293106235_1098690314054127_8343914746558653486_n.jpg

@betina_goldstein

Beauty Alert! 4 Instagram accounts που θα σου δώσουν τις πιο χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς

Πέρα από το κλασικό σχέδιο στο French manicure με τη λευκή ή γαλακτερή γραμμή, οι nail lovers συνεχώς δημιουργούν τα πιο fresh και σύγχρονα σχέδια, κάνοντας μικρές παραλλαγές. Το double French manicure είναι μία νέα εκδοχή, η οποία αντί για τη μία γραμμή που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα στο γαλλικό, πλέον είναι δύο. Άλλο ένα nail trend, είναι με τις παστέλ αποχρώσεις. Τα παστέλ χρώματα έρχονται να αντικαταστήσουν τη γαλακτερή γραμμή κι να γεμίσουν με όμορφα, funky colours τα looks μας.

Οι nail experts για άλλη μία φορά μας έχουν τη λύση…
Βρήκαμε 4 εναλλακτικούς τρόπους, τους οποίους αν τους ακολουθήσεις πιστά, θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις κι εσύ το πιο σύγχρονο French manicure.

Alternative French manicure

https://www.instagram.com/p/CiALhREqjyj

Αν θέλεις να γεμίσεις με χρώμα τα spring looks σου, μπορείς να επιλέξεις ένα manicure στα χρώματα του rainbow. Η nail expert, Hang Nguyen, αντί για την classic γραμμή στο manicure, σχεδιάζει ένα ημικύκλιο, στο τελείωμα του κάθε νυχιού. Το σχέδιο είναι αρκετά εύκολο, γιατί δεν απαιτεί αυτή την λεπτομέρεια που χρειάζεται η γραμμή του γαλλικού. Επίλεξε ένα και μόνο χρώμα ή διαφορετικά χρώματα και θα έχεις ένα super cool αποτέλεσμα.

7 κρέμες ματιών που θα σε κάνουν να πεις bye bye στους μαύρους κύκλους

Double French manicure με silicone stamper

https://www.instagram.com/p/Cr8-noqMoL4

To εργαλείο που χρησιμοποιεί η nail artist είναι μία σφραγίδα σιλικόνης. Μπορείς να βρεις αντίστοιχες online, αλλά αν δεν θέλεις να επενδύσεις σε ένα τόσο εξειδικευμένο εργαλείο υπάρχει λύση. Η ίδια η nail artist γράφει σε σχόλιο, ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα παλιό σφουγγαράκι μακιγιάζ. Πέρνα λίγη ποσότητα από το βερνίκι επάνω στο σφουγγαράκι, και κάνε την κίνηση όπως την είδες στο video.

Εναλλακτικά, βρες ένα μικρό βαζάκι και κάλυψέ το με διαφανή μεμβράνη. Προσοχή όμως! Καθώς η διαφανή μεμβράνη τρυπάει εύκολα, θα πρέπει να περάσεις 3 ή και 4 φύλλα, ώστε να γίνει αρκετά γερή η επιφάνεια και να μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις όπως στο video.

8 αρωματικά αφρόλουτρα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε αποφορτίσουν από μία κουραστική μέρα

Half French manicure

https://www.instagram.com/p/CgM12N0Kpak

Εδώ βλέπουμε τη nail artist να παίζει με τα χρώματα. Μη σε αγχώνει αν δεν έχεις το τέλειο σταθερό χέρι. Εδώ τα βλέμματα στρέφονται στο σχέδιο και όχι στη λεπτομέρεια. Επίλεξε, τα αγαπημένα σου χρώματα (μπορεί να είναι δύο ή περισσότερα) και ανανέωσε το french manicure σου εύκολα και γρήγορα.

French manicure χρησιμοποιώντας pin French

https://www.instagram.com/p/CrY_cGgv-kz

Ναι, σωστά κατάλαβες! Στο συγκεκριμένο hack θα χρειαστείς, ένα τσιμπιδάκι από τα μαλλιά σου. Βούτηξε στο χρώμα την άκρη από το pin French και τελίτσα-τελίτσα σχημάτισε με υπομονή τη γραμμή του γαλλικού. Είναι αναμφίβολά ένα από τα πιο όμορφα και έξυπνα tips που έχουμε δει τελευταία στο Instagram. Εσύ τι λες;

Florals for Spring! 7 ανοιξιάτικα αρώματα που θα γίνουν ένα με το δέρμα σου