Beauty Alert! 4 Instagram accounts που θα σου δώσουν τις πιο χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς

Ευαγγελία Αλπίδου
Beauty Alert! 4 Instagram accounts που θα σου δώσουν τις πιο χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς

Αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσει να μαθαίνεις πρώτη τα beauty tips που χρησιμοποιούν οι celebrities..

Το Instagram και το TikTok είναι από τα πιο δυνατά social media που σου δίνουν απλόχερα την ευκαιρία να μάθεις τα πάντα για τον κόσμο της ομορφιά και όχι μόνο... Μέσα από αυτά σου δίνεται η δυνατότητα να ακολουθήσεις τον makeup artist, της Jennifer Lopez, και να μάθεις ένα-ένα τα steps που ακολούθησε για το μακιγιάζ της στο red carpet, είτε να κάνεις follow τον hairstylist, της Zendaya, και να παίρνεις καθημερινά έμπνευση για τα δικά σου χτενίσματα.

unknown_342733088_6292769227448441_5732200288000767495_n.jpg

@patidubroff

Για εσένα που είσαι beauty addict και σου αρέσει να μαθαίνεις συνέχεια beauty tips, βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο. Θα μάθεις το λόγο!
Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

The colour queen-Katie Jane Hughes

https://www.instagram.com/p/CrLZ_zKMeSf

Anti-mascara trend: Αυτό το hack στο TikTok υπόσχεται να αναδείξει το βλέμμα σου

Αν έχεις αναρωτηθεί ποιος κρύβεται κάθε φορά πίσω από το λαμπερό μακιγιάζ της Margot Robbie, είσαι τυχερή… γιατί σου έχω την απάντηση! Η Katie Jane Hughes είναι makeup artist, η οποία όπως θα δεις και από το profile της στο Instagram της αρέσει, να πειραματίζεται με τα χρώματα. Θα δεις να συνδυάζει πράσινο eye liner μαζί με φλογερό, κόκκινο κραγιόν και το αποτέλεσμα θα έχει καταφέρει να είναι... φανταστικό. Η Katie Jane Hughes θα σε βοηθήσει να προσθέσεις χρώμα στο μακιγιάζ σου.

Δερματολόγος-Dr. Adeline Kikam

https://www.instagram.com/p/CqnsOVwAucp

Η Dr. Adeline Kikam είναι δερματολόγος, η οποία μπορεί να σου βρει απάντηση σε όλα σου τα ερωτήματά. Έχεις ανησυχίες του τριχωτού της κεφαλής, δεν ξέρεις πώς να φροντίσεις την επιδερμίδα σου; H Dr. Adeline Kikam καθημερινά ανεβάζει video και με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο σου μαθαίνει τα πάντα για την επιδερμίδα σου.

Hair care! 6 σαμπουάν που θα ενυδατώσουν τα αφυδατωμένα σου μαλλιά

The facialist-Joomee Song

https://www.instagram.com/p/CpG-rgxOlUS

Η Joomee Song είναι η θεραπεύτρια προσώπου της Zendaya και της Ledy Gaga. Είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις Ιαπωνικές τεχνικές μασάζ που χρησιμοποιεί και δείχνει μέσα από το account της στο Instagram. Οι τεχνικές που χρησιμοποιεί, σχετίζονται με την ομορφιά την ευεξία, βοηθούν στον τρόπο αντιμετώπισης των μαύρων κύκλων και πως να σμιλέψεις τα ζυγωματικά του προσώπου σου. Επίσης, θα σου δείξει tips για το πώς θα απαλλαγείς από το άγχος και τις ημικρανίες. Χμμ… νομίζω πως αυτό είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον account.

The red carpet-makeup artist-Pati Dubroff

https://www.instagram.com/p/Cr1uIvaPGim

Η Pati Dubroff είναι η makeup artist που θα σε βοηθήσει να κάνεις το μακιγιάζ σου να μοιάζει όπως αυτά στο red carpet. Η ίδια είναι λάτρης της κομψότητας και επιλέγει να αναδεικνύει με φυσικό και διαχρονικό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Η Margot Robbie είναι μία από τις calebrities που έχει στη λίστα της.

Lip oil: Αυτή είναι η διαφορά με το lip gloss -5 ενυδατικά προϊόντα για να διαλέξεις